Moeto mislenje a i mislenje na pogolemiot del od Romanticari. Pederceto ke bide plukano i pcueno od nas na sekoja utakmica a na sledniot ispad sleduvaat podrasticni merki :smir:НИКОЛА КАРАКОЛЕВ ОДЛИЧНО СЕ СНАОЃА ВО "ГРАДСКИ ПАРК"
Се е подобро
Новодојденецот во Фершпед Работнички, Никола Караколев, кој од "Јане Сандански" се пресели во "Градски парк", засега одлично се снаоѓа во новата средина.
Бекот на "шпедитерите" го имаше своето деби и тоа на двата контролни натпревари со Амак СП, судејќи според играта може слободно да се каже дека полека но сигурно се вклопува во тимот.
По три и пол години минати во дресот на МЗТ Скопје, направи транфер во најлутиот ривал Фершпед Работнички?
"Точно е дека долго време бев во тимот на МЗТ Скопје, но не се каам што заминав. Во Фершпед Работнички имам одлични услови, кои ги немав во поранешниот клуб. Различен е начинот на живеење, тренинзите, организацијата... Сето ова е разбирливо бидејќи станува збор за тим со голема традиција. Засега сум задоволен како се вклопувам во новата средина, она што е најважно е што имам голема поддршка од моите соиграчи. Ова не значи дека во поранешниот тим не ми било добро. МЗТ Скопје, односно Александар Петровиќ е најзаслужен што потпишав за голем клуб како што е Работнички. Да не ми ја дадеше минутажата сигурно немаше да имам голем напредок во кариерата" - вели бекот на Фершпед Работнички, Никола Караколев.
"Што се однесува до играта, очекувам до почетокот на вториот дел да се вклопам во тимот, кој има доста искусни и квалитетни играчи. Проблеми можеби ќе имам со навивачите на МЗТ Скопје, кои според мене во моментов се најдобри" - додава во продолжение бекот на "шпедитерите".
centarec i micule sto ke kazete na ova, treba da si idiot kako karakolev da dades vakava izjava, da igras za rabotnicki a da kazes deka na vecniot rival mzt mu se podobri navivacite lelelelelelele !!!!!
Abe kolku tolku go razbiram Karakolev no tebe nikako da te razberam,i ti ke se nareces navivac.Boze Mili.Moeto mislenje a i mislenje na pogolemiot del od Romanticari. Pederceto ke bide plukano i pcueno od nas na sekoja utakmica a na sledniot ispad sleduvaat podrasticni merki :smir:
prav si,i sega meri mu go pametot na seljakot stipskiHristov drugar, ti izgleda ne ja svakas problematikata tuka? TOa pederceto lizigzacko namesto da gleda bar da bide prifaten od navivacite na noviot klub kajsto e im lize gz na nivnite najluti rivali( a u sekoj slucaj nema da go spasi toa).
Vepar mozda e vistina toa u momentov , podobri ste od nas ama toa e posto neame kontinuitet nemoze so 5 utakmici u sezona da blesneme( bojkotov ne u biva) , no ne e bitno dali e toa vistina ili ne pretpostavuvam svesen si samiot sto ustvari napravi pederceto , sega ke treba od dva fronta da se pazi. Takvi greski ne se oprostuvaat
praviot navivac ke vi kaze !!!!!! sto zboris be dete se citas?????? ako saka i jordan neka dojde u mzt , ako kaze deka cpg se bolje od nas ke si odi bez race i bez noze !!!! a za karakolev ........:pop: gospod neka mu e napomosAbe kolku tolku go razbiram Karakolev no tebe nikako da te razberam,i ti ke se nareces navivac.Boze Mili.
Pa toj kolku tolku saka da izvlece glava.
A ti kako "navivac" na tvojot klub se zakanuvas deka go plukas vasiot igrac.
Pa mozebi i jas go mrazev Joco do deka bese u Rabotnicki,se sekavas koga padna(demek Grne go urdi,od togas go mrazev)no koga veke dojde vo Strumica se smeni se.
praviot navivac ke vi kaze !!!!!! sto zboris be dete se citas?????? ako saka i jordan neka dojde u mzt , ako kaze deka cpg se bolje od nas ke si odi bez race i bez noze !!!! a za karakolev ........:pop: gospod neka mu e napomos
Taj KARAKOLEV glup e, se pravi oti e glup, ili trenira za da bide glup:pos2::pos2::pos2::pos2:e za takva izjava da dadas treba na stvarno da si nadarenНИКОЛА КАРАКОЛЕВ ОДЛИЧНО СЕ СНАОЃА ВО "ГРАДСКИ ПАРК"
Се е подобро
Новодојденецот во Фершпед Работнички, Никола Караколев, кој од "Јане Сандански" се пресели во "Градски парк", засега одлично се снаоѓа во новата средина.
Бекот на "шпедитерите" го имаше своето деби и тоа на двата контролни натпревари со Амак СП, судејќи според играта може слободно да се каже дека полека но сигурно се вклопува во тимот.
По три и пол години минати во дресот на МЗТ Скопје, направи транфер во најлутиот ривал Фершпед Работнички?
"Точно е дека долго време бев во тимот на МЗТ Скопје, но не се каам што заминав. Во Фершпед Работнички имам одлични услови, кои ги немав во поранешниот клуб. Различен е начинот на живеење, тренинзите, организацијата... Сето ова е разбирливо бидејќи станува збор за тим со голема традиција. Засега сум задоволен како се вклопувам во новата средина, она што е најважно е што имам голема поддршка од моите соиграчи. Ова не значи дека во поранешниот тим не ми било добро. МЗТ Скопје, односно Александар Петровиќ е најзаслужен што потпишав за голем клуб како што е Работнички. Да не ми ја дадеше минутажата сигурно немаше да имам голем напредок во кариерата" - вели бекот на Фершпед Работнички, Никола Караколев.
"Што се однесува до играта, очекувам до почетокот на вториот дел да се вклопам во тимот, кој има доста искусни и квалитетни играчи. Проблеми можеби ќе имам со навивачите на МЗТ Скопје, кои според мене во моментов се најдобри" - додава во продолжение бекот на "шпедитерите".
Taj KARAKOLEV glup e, se pravi oti e glup, ili trenira za da bide glup:pos2::pos2::pos2::pos2:e za takva izjava da dadas treba na stvarno da si nadaren
Сезонава ај бојкотирате, а претходните 10?Hristov drugar, ti izgleda ne ja svakas problematikata tuka? TOa pederceto lizigzacko namesto da gleda bar da bide prifaten od navivacite na noviot klub kajsto e im lize gz na nivnite najluti rivali( a u sekoj slucaj nema da go spasi toa).
Vepar mozda e vistina toa u momentov , podobri ste od nas ama toa e posto neame kontinuitet nemoze so 5 utakmici u sezona da blesneme( bojkotov ne u biva) , no ne e bitno dali e toa vistina ili ne pretpostavuvam svesen si samiot sto ustvari napravi pederceto , sega ke treba od dva fronta da se pazi. Takvi greski ne se oprostuvaat
Каков идиот е овој просто неможам да замислам дека постои во реалноста вакво типче. Мисли дека ако Ајдуци се пи*кин дим дека и останатите се.Им се умилкува сега, демек ај ке кажам оти се најдобри и можеби нема да ме закачаат.
А не па тие оти ќе го закачаат, и они јадат го*на на празно.
''КАРАКОЛЕВ МИСЛИ МУ ЈА'' Хаха тоа беше смешно, што има да му ја мисли, си потпиша за Работнички и го боли стојчо.