Можеби единствена добра карактеристика кај мене!:helou: Никогаш...ама никогаш не доцнам! И да не е возможно да стигнам на време, правам да е возможно (презакажувам де :wink: ) Обично одам порано и не ми е проблем да почекам, но јас не се чувствувам убаво кога некој мене треба да ме чека....( ме нервираат луѓе што доцнат без добра причина! )
Мнооогу ретко каснам. Зависи кога ќе почнам да се спремам. Ако прам нешто интересно пред излегвање ќе подзакаснам ама 5 мин максимум а мразам да чекам некој поќе од 10 мин зш мене не ме чекат, претежно на време сум
Koга искачам со машко од принцип каснам 5 мин. Не сум некоја што ептен долго се спрема за да можам да закаснам многу,и ако закаснам многу сигурно има добра причина.И најдосадно и бедно ми е кога ќе закаснам и кога ќе треба да се правдам за да не ми се налутат,а автоматски ако се правдам крива сум ...:kesa:Така да ,се на се не каснам многу...кога каснам
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.