Ron Burgundy
137
Од каде сега 137?
Ти си љубоморна, али мажена си, не ми се мешај сега.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде сега 137?
3 од карти, знаеш како е. Иначе ако форумов има 3ца декларирани со над 130 коефициент, а на светско ниво околу 2% се со тоа IQ, ние сме или многу благословени со потенцијални големи историски личности и треба да учиме, или некој си го дигнал IQ-то на вештачки начин, т.е. неко меџу нама није наш работава.Од каде сега 137?
Не си ме запознал.3 од карти, знаеш како е. Иначе ако форумов има 3ца декларирани со над 130 коефициент, а на светско ниво околу 2% се со тоа IQ, ние сме или многу благословени со потенцијални големи историски личности и треба да учиме, или некој си го дигнал IQ-то на вештачки начин, т.е. неко меџу нама није наш работава.
Не сум љубоморна на 137 цм висина. Не. Уживај.Ти си љубоморна, али мажена си, не ми се мешај сега.
Може, ја сум човекот со статистики, нит сум оспорил некого, нит ништо. Пак, се гаѓа да направам уште една информирана забелешка. Би било добро една тема за IQ да отвориме, би ми било интересно да разберам повеќе за когнитивните процеси и способности на надпросечно интелигентните луѓе.Не си ме запознал.
Невроните побрзо реагираат. Над обичните луѓе сме. Тоа е.Може, ја сум човекот со статистики, нит сум оспорил некого, нит ништо. Пак, се гаѓа да направам уште една информирана забелешка. Би било добро една тема за IQ да отвориме, би ми било интересно да разберам повеќе за когнитивните процеси и способности на надпросечно интелигентните луѓе.
Викаш мозок-ферари. Да, сум чул, но би ми било интересно да разберам повеќе со толку опширна фокус група, доста сум фасциниран од психологијата и од мозокот, особено од умни луѓе, луѓе кои имаат посилен процесор од останатите.Невроните побрзо реагираат. Над обичните луѓе сме. Тоа е.
Јас сега ќе вечерам а тебе нека ти биде интересна цела вечер.Викаш мозок-ферари. Да, сум чул, но би ми било интересно да разберам повеќе со толку опширна фокус група, доста сум фасциниран од психологијата и од мозокот, особено од умни луѓе, луѓе кои имаат посилен процесор од останатите.
Врска нема, ете јас на помлади години редовно бев над 130 во различни тестови.Може, ја сум човекот со статистики, нит сум оспорил некого, нит ништо. Пак, се гаѓа да направам уште една информирана забелешка. Би било добро една тема за IQ да отвориме, би ми било интересно да разберам повеќе за когнитивните процеси и способности на надпросечно интелигентните луѓе.
Океј се дискутира за околностите на убиствата?
Ова е форум.
За темата на Вања, за темата за оваа што се џитна од џам сосе дете се дискутираше, зошто да не и тука?
Ако некој убие поради тоа што е психопат, нема неговата психичка состојба да се дискутира како можен мотив за убиство?
Океј од сега со да и не ќе дискутираме нема проблем.
Јас сум многу скептична за нејзината одбрана дека имала психоза.Секако само што тука таа дискусија оди накај изговори и оправдувања за чинот, наместо едноставна осуда на истиот.
Сите или скоро сите потенцијални мотиви или потикнувачки фактори кои се шпекулираа искочија погрешни, кога тоа се увиде, зошто повторно немаше едногласна осуда него во најдобар случај неутрален став или повторно сочуство за монструмот?
Znaci jas otpagjam uste od startВикаш мозок-ферари. Да, сум чул, но би ми било интересно да разберам повеќе со толку опширна фокус група, доста сум фасциниран од психологијата и од мозокот, особено од умни луѓе, луѓе кои имаат посилен процесор од останатите.

А на 13, 7 цм љубоморна си ?Не сум љубоморна на 137 цм висина. Не. Уживај.
На сељаци не сум љубоморна.А на 13, 7 цм љубоморна си ?
Јбг мене ми е поголем.
))))))