Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
30 години си постар од мене? o_O

Ајде, догодина ќе имаш 69ка. :sneaky:
Ako daj gospo. Na moj godini nisto ne e sigurno :toe:
A i iskreno 69kata e preceneta kako poza, ne deka znajs ama ete primer :свиркам:
Автоматски споено мислење:

Oti kolku mi davas ti ? :cautious:

Намалува верувај, сигурна сум дека е 72.
Ne se tesi djabe, mojte 72 se isti ko tvojte 45 posto vie pobrzo pagjate na kariki :sneaky:

да, чисто ви констатирам од кај ви иде дебатата, иако не се вмешав таму, го препознав патернот што водеше до повеќе зажестена дискусија.
Чоек вие ги правите овие глупи споредби и релативизираме за глупости.

Ако е крив крив е, не е битно од кој пол е.
Ако е психопат, пасихопат е, пак не е битно од кој пол е.

Ako daj gospo. Na moj godini nisto ne e sigurno :toe:
A i iskreno 69kata e preceneta kako poza, ne deka znajs ama ete primer :свиркам:

Oti kolku mi davas ti ? :cautious:

Ne se tesi djabe, mojte 72 se isti ko tvojte 45 posto vie pobrzo pagjate na kariki :sneaky:
60-65, не те мислев пензионер дека си.

Чоек вие ги правите овие глупи споредби и релативизираме за глупости.

Ако е крив крив е, не е битно од кој пол е.
Ако е психопат, пасихопат е, пак не е битно од кој пол е.
Пак, констатирам, во таа ситуација сум само набљудувач, иначе воопшто не се вмешав во дебатата таму. Чисто информиран поглед од страна давам.

@Darling Роден е 1954 година во Цапари, а војска служел 1981 година во ЈНА, малку покасно зошто мислел дека ќе го превари законот ви Југославија. Одложувал до последно, мислејќи дека ќе му помине рокот и ќе му прогледаат низ прсти, но на крај сепак морале да го облечат во униформа. Од војска и од судбина не се бега.
А знаеш која дата е мобилизиран во АРМ и на кој фронт?

Ама нели брзо се образува за секој маж што погледнал жена на криво да го плука на интернет. Кога нешто е селективно и за еден гуглаш и читаш и се нервираш се повеќе со секое следно пребарување, а за друг вртиш глава и игнорираш, како се вика најлесно? Двоен стандард? Сфаќаш се точно што сакам да доловам?

WTF!? Aceso KGB. Се извинувам ако сум те навредил, и на тебе, и на Путин, и на сите агенции со кои имаш поврзаност.

Сфати, движење е една работа и има лимит во дејствување. Феминизмот е почнат како движење, како зелените на пример. Покасно прераснува во политички монструм, кој е битен фактор во заебот на човештвото. Посебно на женската популација.
Има тука слоеви и нијанси, што на кај и на кого е наменето.
Проблемот кај нас на Балканот е што нашиве грешно го имаат сфатено сето тоа. Па глумат нешто, за што во животот немаат чуено, а не па искусено.
Општ женски став, у јеботе кево шта би?
Ако е женско ќе копаме оправдување, пошто нели ебана била, со самото тоа е потенцијална жртва. Дури и да не е ебана, жтрва е секако, зошто ја оставиле сува.
А копукот од друга страна, кој му е крив, имал алат, значи потенцијален силувач.
Што тука не е јасно?

За харачина немаше мобилизација.
Немој сега да ме тераш да ти извадам од досието и кои единици и мобилизациски пунктови беа активни тогаш. Прашај си ги повозрасните резервисти ако не му веруваш на КГБ. :D

Немој сега да ме тераш да ти извадам од досието и кои единици и мобилизациски пунктови беа активни тогаш. Прашај си ги повозрасните резервисти ако не му веруваш на КГБ. :D
Повели извади да видиме.

A koj bea vo avtobusite ?
Iminjata i prezimijata ke ve molam :cautious:

Back
На врв Bottom