Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се емитува нешто од Амерички спорт на Арена Македонија, пример на српскиот Премиум имаше Утакмица Yankees - Meets, а исто така и НФЛ има. Имаме ли спремни коментатори за ова?
Реално не се спремни ни за Премиер лига и фудбал што е најглобален спорт и лига не за амерички спорт да се спремни и подобро што нема зш ќе трескаат глупости тие на фудбаливе неможат да убодат играчи и имиња на стадиони не на НФЛ или бејзбол.

Можно ли е Драган Николовски несреќникот да не го знае Ноел Галагер од Оејзис, 30 пути го прикажуваат он ќути...

Тур не почнаа со работа Арена М каналите не бев свесен дека има толкав интерес за српскава фудбалска лига во Македонија. Ми се чини дека една утакмица не пропуштија да не ја пренесуваат во живо.

Во моментов нема тв распоред за денес и утре на интернет страницата на Арена МК.
Има само за вчера распоредот на програмата.
Се полошо и полошо со тв распоредот.
А и на српските канали денес слабо одбојка од ЕП, ќе пренесуваат само натпреварот Србија: Холандија од 16: 00 и толку од одбојката за денес. Премалку.
Веројатно ќе го даваат тој натпревар и на Македонските премиум канали.

Ако некој има линкови за пренос од одбојка од Европското првенство молам да сподели линкови за пренос.
Може и овде а може и во приватна порака да ми испратите линкови.

Во моментов нема тв распоред за денес и утре на интернет страницата на Арена МК.
Има само за вчера распоредот на програмата.
Се полошо и полошо со тв распоредот.
А и на српските канали денес слабо одбојка од ЕП, ќе пренесуваат само натпреварот Србија: Холандија од 16: 00 и толку од одбојката за денес. Премалку.
Веројатно ќе го даваат тој натпревар и на Македонските премиум канали.

Ако некој има линкови за пренос од одбојка од Европското првенство молам да сподели линкови за пренос.
Може и овде а може и во приватна порака да ми испратите линкови.

Брат , прво провери па после поднесувај жалби и поплаки.

Србија Холандија на М1
Украина Португалија на М2 и А4 премиум
Бугарија Израел А4 премиум
Словенија Грција А4 премиум

Ако ги имаш само македонските премиуми , не знам шо да ти кажам.

Туку замислете стварно Југо Среќичка и Тони Монотони да ги наглават НФЛ и бејзбол да коментираат :pos::pos::pos:

Брат , прво провери па после поднесувај жалби и поплаки.

Србија Холандија на М1
Украина Португалија на М2 и А4 премиум
Бугарија Израел А4 премиум
Словенија Грција А4 премиум

Ако ги имаш само македонските премиуми , не знам шо да ти кажам.

Мене и сега кога ја отворив интернет страната на Македонска арена тваренаспорт.мк ,
Не ми се отвора тв распоред за денес и утре, има само за вчера тв распоред. И од компјутер и од телефон пробав ама не ми отвора тв распоред.
Ако е овој распоред за тв преноси од одбојка за денес, супер ќе биде ги имам тие канали, од Српските арени ги имам: Арена премиум 4, Арена премиум 5, Арена тенис, Арена адреналин, Арена 1, Арена 2, Арена 3, Арена 4 и Арена 5.
Ги немам Арена премиум 1, 2 и 3 ( овие цела држава повеќе ги нема) и ги немам од Арена 6 до Арена 10 тие обичните канали, и тој Арена 1x2 канал исто го немам.

Туку замислете стварно Југо Среќичка и Тони Монотони да ги наглават НФЛ и бејзбол да коментираат :pos::pos::pos:
Па мора некој, еве редовни има утакмици на Премиум 1 каналот во вечерните термини. Ако не па нека најдат коментатори што имаат желба да работат.

Мене и сега кога ја отворив интернет страната на Македонска арена тваренаспорт.мк ,
Не ми се отвора тв распоред за денес и утре, има само за вчера тв распоред. И од компјутер и од телефон пробав ама не ми отвора тв распоред.
Ако е овој распоред за тв преноси од одбојка за денес, супер ќе биде ги имам тие канали, од Српските арени ги имам: Арена премиум 4, Арена премиум 5, Арена тенис, Арена адреналин, Арена 1, Арена 2, Арена 3, Арена 4 и Арена 5.
Ги немам Арена премиум 1, 2 и 3 ( овие цела држава повеќе ги нема) и ги немам од Арена 6 до Арена 10 тие обичните канали, и тој Арена 1x2 канал исто го немам.
Уште нема програмска шема..

#EXTM3U
#EXTINF:-1,АРЕНА М1 ПРЕМИЈУМ
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.26:8888
#EXTINF:-1,АРЕНА М2 ПРЕМИЈУМ
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.27:8888
#EXTINF:-1,АРЕНА М3 ПРЕМИЈУМ
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.28:8888
#EXTINF:-1,АРЕНА СПОРТ 1 ХД
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.29:8888
#EXTINF:-1, АРЕНА СПОРТ 2 ХД
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.30:8888
#EXTINF:-1, АРЕНА СПОРТ 3 ХД
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.31:8888
#EXTINF:-1, АРЕНА СПОРТ 4 ХД
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.32:8888
#EXTINF:-1, АРЕНА СПОРТ 5 ХД
хттп://85.187.232.3:5050/удп/239.100.101.33:8888

Gleda se preko VLC plejera

Имаше едно видео на Инстаграм кај што на дербито Манчестер Јунајтед и Манчестер Сити вика дерби на Манчестер Јунајтед и Манчестер Јунајтед.

Тони ко ќе почнат хокеј да пренесуваат ако пренесуваат кој ќе го слушат некој 100пати во пренос ќе кажит мантинелата.
Тотален аматеризам мислам џабе еве колку 4 месеци веќе од блам во блам влегуваат а не се ни некој нови и без искуство па ќе.речиш им треба време овие се видело тресат глупости на кило тоа е се виде уште од СП дека не ги бива.

Верувам и српските коментатори знаат да тресат глупости ама бидејќи коментаторите зборат на македонски јазик повеќе им обрнувате внимание.

Eeee i toa premnogu drag Marko. Od sto mi se smaceni srpskite komentatori pocnav ovie novive mladinci od nasava verzija na arena da gi slusam i analiziram kakvi se.

Измерете температура.
Најдобрите шо им се за ПЛ , ЛШ , ракомет, кошарка и се што е најгледано се доктори по коментирање за нашите "најдобри" коментатори. Вчера Коле го слушав како коментира одбојка , човекот е совршенство. Овој Тони сеа пред малце прогласи победа над Израел...

Back
На врв Bottom