... тоа ми е целта, кои се правилните зборови кои треба да ги применат во процесот на образование од соодветните просветни работници, а не овде навалиле да си го мерат со мене некои поедници, а и да го пишувам погрешно пак се криви тие од образовниот систем што не’ учеле дојдени од провинција и тие сите глаголи во трето лице множина со наставката „ат“, а глаголот
работи припаѓа на
и-група (бидејќи во 3-то лице еднина велиме
тој работи), сите глаголи од и-група во трето лице множина ја менуваат буквата
и со наставката
-ат (тој нос
и - носат,
Прегледај го приврзокот 486819
... ама ај иди смени го тоа, навиката останува, исто како што и е навиката на Ацесо за примедбата кон мене, не си ја согледува сопствената грешка пример да таа зборот „циркус“ го пишува „циркуз“ да се потсмеваш на туѓи писмени грешки - да покажеш со прст, мора да се биде безгрешна и идеална самата, ама не е тема тоа, тема е што просветните работници не се надгледани од никого, ете од толку присутни родители на првачињата никој не изреагирал на грешното пишување како поздрав на првачињата!
Прегледај го приврзокот 486820
Прегледај го приврзокот 486811Прегледај го приврзокот 486812Прегледај го приврзокот 486813Прегледај го приврзокот 486818Прегледај го приврзокот 486815Прегледај го приврзокот 486816Прегледај го приврзокот 486817Прегледај го приврзокот 486814