Па што ако ми даваш одговор на секое мое прашање? Тоа не значи дека даваш точен одговор.
Еј, учителке, ставете ми петка, јас одговорив на сите прашања. Да, ама неточно.
Ти си изгледа у оној трип, психолошка состојба као јас знам се, јас сум попаметен од тебе (соговорникот) итн...
Или си само некој "газда" на бизнис, па ти пречи пролетеријатот, револуцијата на работничката класа.
Општеството денес не е исто толку робовладетелско колку и општествата од пред 5000г., иако ние робуваме на работа за да земеме плата, сепак денес работникот има права, ниеден "газда" НА БИЗНИСОТ не смее да допре работник, значи не е како у Египет кога со камшици гинеле на градилишта...
Цивилизирано оштество значи да не кењаш у септичка јама.
Па зарем тоа граѓанско општество не се остварило после пролетеријатот, кога ги бутнале ариострактите у Француска? И не е само за национална припадност, туку за еден куп други ствари коишто ти веројатно ги прескокнуваш оти така ти чини.
И бајдевеј, Гугл Гемини ми одговара на сите прашања што ме занимаат, чисто да ти кажам да не добиеш впечаток дека јас доаѓам овде да го прашам
@Пророкот за неговото знаење. Гугл ќе си го прашам, исто како ти шо праиш. Иначе доаѓам овде да дискутирам и да се зезам у разни теми на форумов.