Што пиете во моментов ? (фото)

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Со водичка си го измати? :) Многу убава козистентност на кафето и многу убава позадина имаш.
Да со ладна вода, пола чаша матев, па после млеко и нормално шеќер.

Да со ладна вода, пола чаша матев, па после млеко и нормално шеќер.
Пред некој ден @bijons не критикуваше тука у темава, оти сме го правеле само со млеко, и нејкам да признам, ама ја послушав и испробав со вода, пената е поинаква, да, ама вкусот горе доле е ист, само што е потечно у уста.

Значи готово е. Германизирана си веќе, ќе си пиеш пивциња како Германките. У Германија си преселена, така?
Пиво од раѓање пијам јас :D
Сега со бебето стагнирам, не дека го отфрлив скроз ама е вака ескивирам со радлер

Сега со бебето стагнирам, не дека го отфрлив скроз ама е вака ескивирам со радлер
Епа сега може да си потпивнуваш по малце, чим веќе си се породила. :)

Ти место со папочна врвца со црево за пиво изгледа си била поврзана. Чекале да допиеш, па да сечат...
Е јбг... Мора со нешто :cool:, само цигарите ги забораив :place:
Сликите ти се преубави, како за во списание. Многу добар фокус имаш. Инаку, не мораше да ги спомнеш цигарите, сепак темата е што пиеме во моментов ;)

Сликите ти се преубави, како за во списание. Многу добар фокус имаш. Инаку, не мораше да ги спомнеш цигарите, сепак темата е што пиеме во моментов ;)
Таман се заљуби и ти скрши филм.

Back
На врв Bottom