Американски фудбал - NFL лига

• Креатор на темата Креатор на темата Neno-WH
  • Време на започнување Време на започнување
Арон Доналд бил блиску да се врати од пензија :vozbud:

Терион Арнолд со еден од најглупите ситуации во оф-сезона што ги имам видено, а реално има огроооооооомна конкуренција

Ќе има фантази годинава?
Дојдов за тоа да пишам + за ХоФ натпреварот вчера.

Забавна текма, нема што (y)

Инаку ФантазиНФЛ сега се спои со Фантази ЕСПН така да таму е официјалното.. Се пуштив, ми покажа сите лиги што сум член и стиснав ...што и да беше копчето за "информирај го комисионерот"

Не знам кој беше комиш до душа, ја ваљда не сум штом не видов ништо..

Треба со време да се спремиме за ова изгледа пошто ќе има заебанции дур да се собереме....

Лани комиш бев јас заедно со @dragonsky , ама не е од мене креирана лигата и кога го пишувам мејл ми дава дека No Leagues are detected. Мислам дека Ел Нињо ќе мора да го направи процесот оти ако не се лажам од него беше креирано се кога почнавме да играме, е сеа ако не може он, ќе треба ваљда нова лига да се прави и историјата да отиде од рака :)

Јас следнава недела нема да бидам активен тука, рачунајте ме за во лига сигурно, ако го нема Ел Нињо, направи нова лига на ESPN и наново почнуваме се.

Aj до крај на следна недела ќе среди ваљда? :cautious:

Зборено е со Елзаевињо

Средено е.

1788128508541.png

Проверете мејл, лигата е обновена, следниве денови да видиме дали сите пак ќе играме и да праиме драфт у следниве 9-10 дена макс

Зборено е со Елзаевињо

Средено е.

Прегледај го приврзокот 486163

Проверете мејл, лигата е обновена, следниве денови да видиме дали сите пак ќе играме и да праиме драфт у следниве 9-10 дена макс
Jej, џоинед :)
Визулено изгледа мошне добро фентазиво сега.

Back
На врв Bottom