Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.208
- Поени од реакции
- 34.448
Да, да, спроти ЈБТСе гледаме во 22 пред Пјаца....
П.С.
Спроти ЈБТ така?
Да, да, спроти ЈБТСе гледаме во 22 пред Пјаца....
П.С.
Спроти ЈБТ така?
И јас ќе гледам да дојдам...ама сабота подобро ми стои и паркот..нејсе ќе треба Македонски Железници да ги ангажирам(значи посабајле да дојдам)...а вечерва не можам...слава ни е Св.Димитрија,јас ќе би дома....Не е проблем кај и да се`иде....
кај ќе има повеќе заинтересирани,таму ќе одиме.отворени се двете понуди.
Ај среќна слава..И јас ќе гледам да дојдам...ама сабота подобро ми стои и паркот..нејсе ќе треба Македонски Железници да ги ангажирам(значи посабајле да дојдам)...а вечерва не можам...слава ни е Св.Димитрија,јас ќе би дома....
Вие кајганџии за вечер-ете имате добар тајминг.
чеј, 3ца се пријавија само...Ај среќна слава..
јас ќе бидам во сабота во 13 часот кај фонтаната.Па кој сака добредојден е.
А ако сака некој и вечер,на кафе некаде може.
двајца сме.И со време кажувам да прочитаат и други и да се собереме повеќе,нормално кој сака со сила никој не терам.чеј, 3ца се пријавија само...
ти уствари веќе си имаш друштво таму у 1 саат -_-
сакаш да каеш и 2ца да сте пак ќе идеш ти таму у 1? и дека никој друг не те чека приватно таму?двајца сме.И со време кажувам да прочитаат и други и да се собереме повеќе,нормално кој сака со сила никој не терам.
Не мора да е во 1, ако тоа е проблем.Нека биде и 2,кажете кога ви одговара.мене ми се оди во парк,и ако сте за дружење дојдете.ако не здравје.:smir:сакаш да каеш и 2ца да сте пак ќе идеш ти таму у 1? и дека никој друг не те чека приватно таму?
Ај среќна слава..
јас ќе бидам во сабота во 13 часот кај фонтаната.Па кој сака добредојден е.
А ако сака некој и вечер,на кафе некаде може.