Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Каква збирштина на олош карактери од играчи имаме во клубов, непријатели од надвор не ни требаат..

Сенко Муминовиќ, синот на Рафет.
Вардар Југомагнат :D
Работи под директива на Масар, близок до Иди исто така.
Овој е печен за во Слога што бара кај нас не ми е јасно,дај боже да е шпекулација само.Ако дојде овој пак целта не е исполнета Азер ќе продолжи да игра и пак ќе биде прва опција во нападот,и ќе се накотат нови ѓорчевци само овој пат босанчоси.

Овој е печен за во Слога што бара кај нас не ми е јасно,дај боже да е шпекулација само.Ако дојде овој пак целта не е исполнета Азер ќе продолжи да игра и пак ќе биде прва опција во нападот,и ќе се накотат нови ѓорчевци само овој пат босанчоси.
Azer sekako ke e prva postava vaka ili taka. Masar ne ostava nisto na slucajnosta.

КуПС ке игра во конференциска лига, Мато со асистенција и гол од пенал во пенал рулетот го елиминираше на СК Рапид.

Дечки, некој поупатен ќе ни објасни ли зошто навивачката група се уште молчи околу изминативе случки? Варга дојде ред да им се дере на наши млади деца?

бивши играч на шкупи и внук на газдата на слога , го закопа работнички од градски клуб го направија второлигаш , преварант и лопов ете такви сакаат да ги набутаат у вардар !!!
Автоматски споено мислење:

Сенко е од на Масар екипата против Миленко. Прво ќе треба да го бутнат дебелиот па после другото хаха..
Масар и миленко не верувам да се у проблем па Азер е капитен главен напаѓач некако ми нема логика ?

Овој ако дојде директор стручњак најјачи , работнички го закопа сите играчи што биле после попе се збори дека денар не земале , сенко е класичен лопов нишо повеќе а цицачи не ни требаат

kaj gi branam? jas samo vi prenosov sto planiraat.

i ne gi donesov jas nego predhodnata uprava.

i ajde prezemi pobrzo bas da vidam ti
kolku mozes...

grobarite do sega imaat kup i titula, dolga e sezonata.

sekoj sto ceka na drugi seedno dali politicari, drugari, zena, dali drzavata dali klubot ili zivotot na kraj samk ceka... ako sakas nesto da se napravi kako treba napavi gi sam. toa e toa
Дај му го бројот на тој Варга. Мојот број, бидејќи ти немаше муда да се јавиш.

Back
На врв Bottom