Во 8 бе! Зијан се од 9 и пол и морам нив обавезно да ги фатам!Тоа е онде пред Пелагонија? Кај шо се чекавме за у Бариста? Ќе доам. Али ај во 9! Рано е 8!
Мислиш кај Тихо ум (зградата на телеком)? Таму е најдобро мислам.Во 8 бе! Зијан се од 9 и пол и морам нив обавезно да ги фатам!
А зашто па Пела? Дајте директно таму пред врата или пак кај тоа автобуската што е пред стоковна куќа мост па пешки од таму.
Значи кој е за вечер во 9 пред поштата т.е. печурката шо е на кривината накај Кале.Мислиш кај Тихо ум (зградата на телеком)? Таму е најдобро мислам.
Да не спамувам тогаш во 8ипол е најдобро (оти еден во 9 друг во 8).
Со задоволство, само доколку бидам благовремено известена оти од вечерва немам интернетСе бара вообичаената екипа плус/минус луѓето што дојдоа во Скопје ради факс да се пријават за собиранка (Blackout, walker girl...). Ај!
лелеее бев јас се отепав од вртење околу тој Lounge-от арно ама никој не ве знам како изгледат и нишо сиба мајката сеа .... јбг ај ќе дојте вие СловенијаПа ние до сега дремевме на пиволенд во Lounge тоа горе што е со убавите такви како кревети што се не знам како да ги наречам ама удобни беа хахахаха, утре пак изгледа помини таму ќе сме најверојатно
Дента друже не знам, ама ништо не се договори. Може се собрале некои други кајганџии ја за мене знам бев со сосема трето друштво.лелеее бев јас се отепав од вртење околу тој Lounge-от арно ама никој не ве знам како изгледат и нишо сиба мајката сеа .... јбг ај ќе дојте вие Словенија