Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Јас сум за. Дај да се збереме неколцина да одиме у група. Значит во 20 00 кај пела (не онаа во егејска) ви одговара?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Тоа е онде пред Пелагонија? Кај шо се чекавме за у Бариста? Ќе доам. Али ај во 9! Рано е 8!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Тоа е онде пред Пелагонија? Кај шо се чекавме за у Бариста? Ќе доам. Али ај во 9! Рано е 8!
Во 8 бе! Зијан се од 9 и пол и морам нив обавезно да ги фатам!
А зашто па Пела? Дајте директно таму пред врата или пак кај тоа автобуската што е пред стоковна куќа мост па пешки од таму.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Во 8 бе! Зијан се од 9 и пол и морам нив обавезно да ги фатам!
А зашто па Пела? Дајте директно таму пред врата или пак кај тоа автобуската што е пред стоковна куќа мост па пешки од таму.
Мислиш кај Тихо ум (зградата на телеком)? Таму е најдобро мислам.
Да не спамувам тогаш во 8ипол е најдобро (оти еден во 9 друг во 8:)).

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мислиш кај Тихо ум (зградата на телеком)? Таму е најдобро мислам.
Да не спамувам тогаш во 8ипол е најдобро (оти еден во 9 друг во 8:)).
Значи кој е за вечер во 9 пред поштата т.е. печурката шо е на кривината накај Кале.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Се бара вообичаената екипа плус/минус луѓето што дојдоа во Скопје ради факс да се пријават за собиранка (Blackout, walker girl...). Ај!

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Се бара вообичаената екипа плус/минус луѓето што дојдоа во Скопје ради факс да се пријават за собиранка (Blackout, walker girl...). Ај!
Со задоволство, само доколку бидам благовремено известена оти од вечерва немам интернет:(

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Па ние до сега дремевме на пиволенд во Lounge тоа горе што е со убавите такви како кревети што се не знам како да ги наречам ама удобни беа хахахаха, утре пак изгледа :D помини таму ќе сме најверојатно
лелеее бев јас се отепав од вртење околу тој Lounge-от арно ама никој не ве знам како изгледат :( и нишо сиба мајката сеа .... јбг ај ќе дојте вие Словенија :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
лелеее бев јас се отепав од вртење околу тој Lounge-от арно ама никој не ве знам како изгледат :( и нишо сиба мајката сеа .... јбг ај ќе дојте вие Словенија :)
Дента друже не знам, ама ништо не се договори. Може се собрале некои други кајганџии ја за мене знам бев со сосема трето друштво.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Значи кајганџии од Велес во САБОТА ВО 14:30 пред Жани да се собереме , па после најверојатно на кафе ќе одиме. За подетални информации во тема Велес:helou::smir:

Член од
2 јули 2009
Мислења
16
Поени од реакции
3
pozdrav do site chlenovi na kajgana forumot od veleshkite kajgandzii koi sedat vo akvarius

P.S. imame droga :)
P.P.S. dali sme normalni?:toe:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Коа ќе се праи таа собиранката шо би рекле,масовно од цело село,или сте ја праеле изминативе 4 месеци.Бидејќи не бев у земја.А?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
уште не е правена. а стварно кога ќе се прави дали се знае нешто???

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Епа ако не покренеме иницијатива, сама од небо нема да ни падне:). И ако веќе организираме такво нешто, ајде навалете со brainstorming. И на администрацијата не и` е лесно да организира такви масовни собири. Сепак, да прашам, дали имаме поддршка од нив? :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom