Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
следно - Мане да ја спаси сезоната

само прво да посади трева на стадионот да има услови за игра,па ја става една подолу на тимот,туража полна,завзема фул гас,трета,четврта,петта и ете прва лига тадаааам

Борче Христов уште еднаш докажа дека е ништо од тренер и се шлепа сите сезони после една успешна сезона во Борец. Ни играчи погоди ни бутур.
А клубот дури е општински со другиот имењак тој е максимумот, зато треба приватник овде и нека си ја стега глата тој, а до тогаш вложени народни пари на минимум !

глеам јас Чолич ќе ве чини враќање во прва лига
ke ne cini vrakanje vo prva liga nas kako i obicno ne pravilnata selekcija na igraci i ne domakinskoto rabotenje ta zdravko si ja zavrsi rabotata nema vrska so se ova

Прво за тие шо ме прозиваат :kuracc:

Е сега, за утакмицата со Камјани, срам ме фати шо Пелистер имаше наклонетост од судијата, пеналот беше пенал ама се останато ужас, ИАКО стојам на то дека ФФМ ќе мора дупло да ни врати за сите неправди лани, како во текот на целата сезона така и во баражот, кој според мене беше ЧИСТ криминал...

Со Камјани огромна нула, со Брера исто + без Минче...

Сигурно ќе почниме да победваме, ама очекував 6 бода, односно 18 од првите 6 кола...

Мислам дека треба да се донесат уште 2ца играчи, оти со деца маштејнца очигледно не се срка...

Прво за тие шо ме прозиваат :kuracc:

Е сега, за утакмицата со Камјани, срам ме фати шо Пелистер имаше наклонетост од судијата, пеналот беше пенал ама се останато ужас, ИАКО стојам на то дека ФФМ ќе мора дупло да ни врати за сите неправди лани, како во текот на целата сезона така и во баражот, кој според мене беше ЧИСТ криминал...

Со Камјани огромна нула, со Брера исто + без Минче...

Сигурно ќе почниме да победваме, ама очекував 6 бода, односно 18 од првите 6 кола...

Мислам дека треба да се донесат уште 2ца играчи, оти со деца маштејнца очигледно не се срка...
Море Дритон на македонски е Камењане. Дури е клубот на општината нема да имаме успех.

Море Дритон на македонски е Камењане. Дури е клубот на општината нема да имаме успех.

Камјани си е името на клубот на сите јазици, селото е Камењане.

Камјани си е името на клубот на сите јазици, селото е Камењане.
Тоа што они почнаа да си ги преведуваат имињата на екипите, не мора да значи дека и ние треба да ги викаме така.
Со години се викаа ФК Камењане, сега се Камјани поради албанскиот назив на селото. Играа под име Камењане во трета лига полошки регион уште во 90-тите.
Тие што имате пристап до Комет го почнавте тој тренд да ги пишувате нивните албански имиња ко Кораби, Вардари (Форино), Камјани, Зајази, Хотла и ред други и остана општоприфатено.
Екипите се Кораб, Вардар, Камењане, Зајас, Отља и то је то.

Последно уредено:
Imate pozdrav od precedatelot isto tehnickiot i kordinatorot druga rabota evudebtbo e deka falst uste bsrem dva ,tri ugraci eve denes ima najava za eden se nadevam ke zemat uste nekoj so znaci ovie neresnieite kolku se losi so kaenjane i brerra tolku e i arno da se pojacame i ne se stramime so sudiite
Imam ponuda od trenerot za prv pomosnik no ako prodolz8 vaka da luta ke treba toj mene da mi bidi prv pomosnik xaxaxa majtap8t na strana vo 2liga ako ne fatime ekipi da igraat za nas ako nemas sudii tri klasi da si podobar nemas sansi ke bidi tesko ne znam zosto ja potcenivma ligata nemalo koj da vlezi arno ama site se nadevaat i posakuvaat po tajno
Vo kupot uba zdrepka se nadevam ke odime do Finale ako gi izbegnime pred toa tie od prvata cetvorka
Bcera na fb od opstinata objavija deka ke se renovira kjumurno so donacija od ffm so ke bese po arno novo da se napraj od kolku staroto da se renovira no plus uste eden po mal teren ke se praj do kjumurno a treba nesto da se smeni vo logovardi orozari pa I lavci mo vo sekoj slucaj rezultatite se najvazni na prviot tim
Vo skolata ke ima nekoj promeni se nadevam na po arno I deka do kraj ke ja isetraat tamu rabotata iako si stojam na moeto deka so eftini gjupci e sansata vo prva liga no otom potom
Da ne pisam so ime zboram deka mnogu zgresivme so nekoj igraci no rabotata e so site znaat i gledaat samo koj i dali ke prevzemi nesto sega na zima ili vgodina

две засилувања ,а никој што има инфо да зуцне и пофали дека на арноо оди работата

Back
На врв Bottom