- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.285
- Поени од реакции
- 1.030
prokolnat e ovaj klub.. definitivno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ke ne cini vrakanje vo prva liga nas kako i obicno ne pravilnata selekcija na igraci i ne domakinskoto rabotenje ta zdravko si ja zavrsi rabotata nema vrska so se ovaглеам јас Чолич ќе ве чини враќање во прва лига
Pet sezoni nemat pogodeno igrac,a za stranec I da ne prajme muabetke ne cini vrakanje vo prva liga nas kako i obicno ne pravilnata selekcija na igraci i ne domakinskoto rabotenje ta zdravko si ja zavrsi rabotata nema vrska so se ova

Море Дритон на македонски е Камењане. Дури е клубот на општината нема да имаме успех.Прво за тие шо ме прозиваат
Е сега, за утакмицата со Камјани, срам ме фати шо Пелистер имаше наклонетост од судијата, пеналот беше пенал ама се останато ужас, ИАКО стојам на то дека ФФМ ќе мора дупло да ни врати за сите неправди лани, како во текот на целата сезона така и во баражот, кој според мене беше ЧИСТ криминал...
Со Камјани огромна нула, со Брера исто + без Минче...
Сигурно ќе почниме да победваме, ама очекував 6 бода, односно 18 од првите 6 кола...
Мислам дека треба да се донесат уште 2ца играчи, оти со деца маштејнца очигледно не се срка...
Море Дритон на македонски е Камењане. Дури е клубот на општината нема да имаме успех.
Тоа што они почнаа да си ги преведуваат имињата на екипите, не мора да значи дека и ние треба да ги викаме така.Камјани си е името на клубот на сите јазици, селото е Камењане.