Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Контрадикторен си ми многу жими се.

Постов на ДДГ е целосна спротивност од она што го пишуваш цело време.

Инаку 100 милионскиов Тонали издоминра првово полувреме. Ако имаше ваков перформанс Сантос којзнае што ќе беше овде.
Го постирам Давид, зш ми налета.
Стојам на тоа дека со управата што ја имаме најголем успех ќе ни е куп и борба за 5то место.
ПС дали тоа предвидуваш дека Сантош ќе е подобро појачување од Тонали?
Не се нервирај џабе, со Данте нема излегување на крај.
Само ако Керик освои титула или го набркаат, тогаш може и ќе спушти топка. Во спротивно ебасмо га ежа од његов хејт :)
Го чекам скаутираниот од фудбал менаџер, е тогаш ќе видиш што е хејт. :gjavol:

Последно уредено:
И М. Фернандез многу јак. :D

Иначе Кајоде ми е скаутиран од фудбал менаџер, да го земеме... :D

Што па добро изигра, го фалеше дека е цврст и со добра контрола на топка и дека прави прогресивни пасови.
Ништо од тоа не беше денес, добие топка ја враќа назад крај тоа го имавме и со Угарте.
Угарте е повреден, овој е директна замена за него

Сега во 1 ми текнува на Диего Леон, што се случи со детето, и не беше толку лош, лани и на припреми го земаа мислам. Тоа мемето Угљрте што му го направи демек го пукаа кога падна во една контра, и веќе не го ни видов.

Го постирам Давид, зш ми налета.
Стојам на тоа дека со управата што ја имаме најголем успех ќе ни е куп и борба за 5то место.
ПС дали тоа предвидуваш дека Сантош ќе е подобро појачување од Тонали?

Го чекам скаутираниот од фудбал менаџер, е тогаш ќе видиш што е хејт. :gjavol:
Не, туку дека судиш по еден одигран меч. А по тоа го поврзувам со Тонали, а еве и со Фернандес...ама ти не судиш така за нив и покрај тоа што имаа далеку полошо деби од Сантос.

Башка и проблемот е и што погрешно судиш обидувајќи се преку поразот да поентираш дека си во право дека за Сантос се џабе фрлени пари. Сантос пример немаше толку лош меч како што се обидуваш да прикажиш.

Еве по еден меч двајцата по кои ти викаш дека ќе беа подобра инвестиција за нас се изгубија против Брентфорд. По твојава логика ако судиме промашена инвестиција се...

Јас викам дека ќе кажи времето, допрва има уште многу натпревари.

Прегледај го приврзокот 485606
Костич намали малце, те разбравме во ред е, не глуши кур 5 дена сега со ова, да ти ебам крвта.

Последно уредено:
Абееее ептен искинаа Тонали и Фернандеш , едно време дури си мислев ги глеам чави и иниеста

Уназад многу години сме катастрофа на припремите и се тешиме ај дека се припреми а уствари се добар знак дека не не бива и дека се потребни играчи

Не, туку дека судиш по еден одигран меч. А по тоа го поврзувам со Тонали, а еве и со Фернандес...ама ти не судиш така за нив и покрај тоа што имаа далеку полошо деби од Сантос.

Башка и проблемот е и што погрешно судиш обидувајќи се преку поразот да поентираш дека си во право дека за Сантос се џабе фрлени пари. Сантос пример немаше толку лош меч како што се обидуваш да прикажиш.

Еве по еден меч двајцата по кои ти викаш дека ќе беа подобра инвестиција за нас се изгубија против Брентфорд. По твојава логика ако судиме промашена инвестиција се...

Јас викам дека ќе кажи времето, допрва има уште многу натпревари.
Друже исто е да изгубиш од Брентфорд и од Хул?
Иначе стојам на тоа што го кажав со оваа управа нема да бидеме успешни, куп некој и борба за 5то место.
Ако тоа е ок за тебе за мене не е.

Иначе стојам на тоа што го кажав со оваа управа нема да бидеме успешни, куп некој и борба за 5то место.
Исто е поготово ако се појачаш добро и почнеш со пораз

Не е исто, ама гледам дека 200 милионските ги доминирал играч на кого вчера му било деби во Премиер Лига. И играч за кого требаше и ние да размислиме да тргнеме за сумата за која го купи Брентфорд.

Back
На врв Bottom