Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

- Очигледно е дека не се у меч форма и фитнесот не е на ниво
- Хул беа добри у блокирање / згуснување на средината и одбраната
- Некои тактички утки на Керик
- Голови по прекин.

Ќе помине, на еден или друг начин.

Да е само он што незаслужува пеки туку има многу повеќе.

Иначе да додадам успешни прогресивни додавања денес на везњаците Сантош 5 Тилеманс 5, зш ги потенциравте. Спортски поздрав.

Па примарна задача на Тилеманс му беа тие прогресивни пасови. Значи тој требаше да биде линкот со Бруно до Куња, Мбеумо и Доргу (Рашфорд во второ). Сантос почнуваше акциите од назад во билд апот и беше баш коректен. Хул не не издоминира по тој дел кај Сантос да сме реални. Туку издоминира по крилата каде Мазрауи го направи Џилет да изгледа како прајм Евра, а Шо и Доргу не можеа да се координираат меѓу себе.

Јас очекував многу повеќе од Тилеманс искрено. Куња беспотребно кружеше лево десно и немаше никој во казнен простор. И тоа што беше највидливо е дека меч фитнесот им беше во минус денес. Не знам дали беа на припреми или на шетање, ама ми се врати назад мечевите со Палас и Брентфорд од првите кола од претходните години.

И Вортон да беше исто ќе беше.
Кај нас многу глупи трансфери направија, тоа има со години да ни се лупа од глава.
Ама Вортон ќе беше инвестиција за после Бруно.
Автоматски споено мислење:

Е арно де, еве Балеба ќе дојде.
Брат тролаш, нервозен сум, ама не е така не знаеш како ќе биде за Вортон да бил, Балеба едно искуство шо да ти зборам, на сила ќе изигра пола сезона или сезона и после ништо, Вортон и висина и физикус и техника, мерак.

Па примарна задача на Тилеманс му беа тие прогресивни пасови. Значи тој требаше да биде линкот со Бруно до Куња, Мбеумо и Доргу (Рашфорд во второ). Сантос почнуваше акциите од назад во билд апот и беше баш коректен. Хул не не издоминира по тој дел кај Сантос да сме реални. Туку издоминира по крилата каде Мазрауи го направи Џилет да изгледа како прајм Евра, а Шо и Доргу не можеа да се координираат меѓу себе.

Јас очекував многу повеќе од Тилеманс искрено. Куња беспотребно кружеше лево десно и немаше никој во казнен простор. И тоа што беше највидливо е дека меч фитнесот им беше во минус денес. Не знам дали беа на припреми или на шетање, ама ми се врати назад мечевите со Палас и Брентфорд од првите кола од претходните години.
Имаше и повеќе line braking passes што му е до тоа што играше понапред, и не не го бранам Тилеманс лошо изигра денес. Али кога видиш дека тимот се мачи и треба да се помогне на нападот прифаќаш ризик и одиш, затоа и зборам требаше повеќе да покаже проптив послаб противник. Ако сега се двоуми да ризикува кога ќе почне против Арсенал или Сити?

Последно уредено:
1787414116827.png

Точно скроз, не бушеа бочно. Поочигледен проблем амин. Изгубен натпревар на прекини, не напаѓаа по бокови кај што пука. Нападот исто си потфрли, што по мене иде на сметка на Керик, пред се ради Куња / Доргу моментот. Но ете, Шешко не беше спремен, а резервен шпиц нема.

Брат тролаш, нервозен сум, ама не е така не знаеш како ќе биде за Вортон да бил, Балеба едно искуство шо да ти зборам, на сила ќе изигра пола сезона или сезона и после ништо, Вортон и висина и физикус и техника, мерак.
Не тролам, ама Вортон не е класичен деструктивец како што очекуваме. Има многу креативно во неговата игра, за разлика од овие чукарињата кои ги купува нашава управа. Ако било кој има акал у главата, догодина треба со сите сили да тргнат на него.

Не тролам, ама Вортон не е класичен деструктивец како што очекуваме. Има многу креативно во неговата игра, за разлика од овие чукарињата кои ги купува нашава управа. Ако било кој има акал у главата, догодина треба со сите сили да тргнат на него.
Сабајле читав изјава од менаџерот дека сакале да остане уште една сезона па че го пуштат, а Сити и Челзи се запалени да го донесат и оваа лето. Така да не верувам дека ќе го земеме.

Сабајле читав изјава од менаџерот дека сакале да остане уште една сезона па че го пуштат, а Сити и Челзи се запалени да го донесат и оваа лето. Така да не верувам дека ќе го земеме.
Знам, ама ако сакаме успех мораме да се стегнеме и да најдат модус да се натпреваруваат со таквите пирати.

За мене најголем проблем е “нема пари” ситуацијата. Ни Сити ни Челзи ни Арсенал ни Пул па ни Тотнам ни Њукасл немаат таков проблем. Немаа лето со калкулации. Финансиски во поглед на трошење се она што бевме ние кога преку ноќ се носеа ѕвезди, само што кај нас тоа беше без памет план и програм. Е сега парите се потрошија на такви трансфери и сега сме була или газдите рекоа дека толку од нив такви трошења. Чим си ти во грч на трансфер пазар, го еба ежот.

За мене најголем проблем е “нема пари” ситуацијата. Ни Сити ни Челзи ни Арсенал ни Пул па ни Тотнам ни Њукасл немаат таков проблем. Немаа лето со калкулации. Финансиски во поглед на трошење се она што бевме ние кога преку ноќ се носеа ѕвезди, само што кај нас тоа беше без памет план и програм. Е сега парите се потрошија на такви трансфери и сега сме була или газдите рекоа дека толку од нив такви трошења. Чим си ти во грч на трансфер пазар, го еба ежот.
Пари има 100%, проблем е што се лимитираат да поевтини варијанти после се чешаме за глава како да се ослободиме од нив.

Најголем проблем е што немаме наш план туку се превземени тактики од Челзи, Барса и слични клубови со тоа што Барса и те како плаќа за фудбалери што ги смета битни а ние купуваме просеци и под просеци. Го имитираме и Челзи што купија 300фудбалери млади потенцијали ама и фрлија големи пари по квалитетни трансфери. Само ние сме ни таму ни ваму, нит купуваме потенцијал за да го продадеме и да извадиме пари, ко шо глеам ни па квалитет така да, резултатот е климава форма со слаби тимови, трескање и глупирање.

Неможе да се надеваш на успех а да не инвестираш во квалитет, нека си ги перат нивните мозоци неможат мојот. Шизофреничари едни.

Бруно е единствениот квалитетен играч, а наредна сезона може си оди, овие немат направено база за наследник, камоли да креираат фудбалер. Абе се надеваме на титула ние тек тешки времиња ни допаѓаат

Ништа изгледа. :D

Контрадикторен си ми многу жими се.

Постов на ДДГ е целосна спротивност од она што го пишуваш цело време.

Инаку 100 милионскиов Тонали издоминра првово полувреме. Ако имаше ваков перформанс Сантос којзнае што ќе беше овде.

Контрадикторен си ми многу жими се.

Постов на ДДГ е целосна спротивност од она што го пишуваш цело време.

Инаку 100 милионскиов Тонали издоминра првово полувреме. Ако имаше ваков перформанс Сантос којзнае што ќе беше овде.
Не се нервирај џабе, со Данте нема излегување на крај.
Само ако Керик освои титула или го набркаат, тогаш може и ќе спушти топка. Во спротивно ебасмо га ежа од његов хејт :)

Back
На врв Bottom