Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
А во чив двор треба да игра за да продолжи да биде одличен? Меси само во дворот на Барса беше добар пошо играше 15 години таму? Не ви ги разбирам поентиве, демек да смени средина Лаутаро нема да се истура од давање голови и нема да биде истиот играч?
во интер години е прва виолина,во клуб како барса ќе загини пошто таму цела доверба е дадена на рафиња,јамал,олмо......ќе биде нешто како грижман или кутињо ако оди во барса,ќе освои титули ама нема да биде алфата како досега......башка што барса многу работи со ла масија и туркање на таленти во прв тим,ќе биде под голем притисок кој може да го скрши а не да го унапреди,посекако досега е веќе Се видено од него

Лаутаро е Суарез тип на напаѓач, не постои подобра опција за Барса од него, многу подобра дури и од Халанд, кој е повеќе Левандовски тип, класична 9ка.

Лаутаро е Суарез тип на напаѓач, не постои подобра опција за Барса од него, многу подобра дури и од Халанд, кој е повеќе Левандовски тип, класична 9ка.
Лаутаро е смејурина за тим како барса,може само да риба клозети на кампот

А што е со 4кава ? Го спремаш штопер, копач да биде ?
Се приметува Чоло школа :icon_mrgr:
4 Август е роден :) Само шо се роди од породилиште на печатење го пуштив мажот ми :D На Стефка глупостите
Арно ми го чуваше Господ паметот и не му зедов од Алварез, само јас се зедов на душа :)

Само шо се роди од породилиште на печатење го пуштив мажот ми :D На Стефка глупостите

Маж ти е калибар за премиер, само вакви челични нерви може да ја спасат државата. :icon_lol:

4 Август е роден :) Само шо се роди од породилиште на печатење го пуштив мажот ми :D На Стефка глупостите
Арно ми го чуваше Господ паметот и не му зедов од Алварез, само јас се зедов на душа :)
Лееј на мојот роденден. Со среќа со Августовски Лав

Back
На врв Bottom