Ted Lasso

• Креатор на темата Креатор на темата Magic Mike
  • Време на започнување Време на започнување

Magic Mike

The difference between me and dem, my love is pure
Член од
20 септември 2023
Мислења
3.021
Поени од реакции
6.657
MV5BMDE5OTkxM2EtMDM1ZC00MDRlLWI5MTgtNjNkMzdlYzY0NzQ2XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Приказната го следи Тед Ласо (Џејсон Судеикис) американски тренер по американски фудбал (рагби) кој е неочекувано ангажиран да го води англискиот фудбалски клуб АФК Ричмонд иако нема никакво познавање од европски фудбал.
Серијата е за фудбалски клуб и фудбал но уствари поентата на серијата нема никаква врска со фудбалот туку обработува нешто подлабоко.
Наместо само за спортски резултати, серијата е приказна за емпатија, ментално здравје и моќта на човечноста.
Серијата има топла, духовита и инспиративна атмосфера дава feel good vibes, лично во мене буди емоции и многу ми помогнала да ме разведри и е одлична comfort show.
Првично серијата беше предвидена да има само три сезони, така и финишираше третата сезона но поради огромниот успех и поддршка од публиката ја вратија серијата за четврта сезона но со свежа идеја што вреди да се раскаже.
Веќе се излезени неколку епизоди од новата четврта сезона.

Добра комедија, оваа нова сезона нема да ја гледам. Заради очигледни причини.

Добра комедија, оваа нова сезона нема да ја гледам. Заради очигледни причини.
Зошто???
Знам дека не требаше да ја чепкаат но ја почнав јас и не е лоша до сега се надевам дека нема да ја усерат понатаму.

Една од најзабавните, најпозитивните и најомилени мои серии во последнава деценија. Единствено Џуно Темпл не ја можам ич.

Back
На врв Bottom