Машки кафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 јули 2021
Мислења
1.386
Поени од реакции
2.659
Оваа тема ја отварам според Ганди: биди промената што сакаш да ја видиш во светот. Му реков на @мкд владе во една друга тема он да ја отвори, но не гледам причина јас да не сум тој кој што ќе ја отвори, ако се водам според што кажал Ганди дур ослободувал цел полуконтиент од колонизаторите. Правилата се ко фајт клаб, нема правила, освен едно, нема вреѓање, другото е фри фор ол, збориме за игри, филм, спорт, алкохол, што и да е, кој сака нека потегне тема, ако треба ко у секоја добра серија, ќе имаме главна прича и паралелно подглавни причи. Пријатно и уживајте!

Ако е само за машки си требал да пишеш чајџилниски муабети.

Koga pocnuvash so rakijata?
Недоволно параметри. Сега е на одмор па одговорот ќе ти изгледа драстичен. Почетокот може да биде од кога е почнат одморот, ако не сметаме спиењето, на пример.

Eve sakam da go prasham @мкд владе tipicno kafansko pitanje, procitav negde sam izjavi deka e alkoholicar pa...

Koga pocnuvash so rakijata?
Si procital Zoki, no ne si razbral. Ne rekov deka sum alkoholicar tuku taka psihologot me pisa po tamu nekoja nejzina terminologija spored koja dve tretini od drzavata se alkoholicari. Ne deka kapka vusta alkohol ne klavam, daleku od to, ama alkoholicar.
Inaku da ti odgovoram, za rucek so salatata najcesto i tamu ko ke se prat sofri itn itn itn. Nisto posebno, caska dve najcesto. Se desavalo i mnogu poke, ama ne tolku cesto.
Ti, kako stois so alkoholot ? Drmnuvas po nekoja za rucek ili si se drzis do onaa vo zdravo telo, zdrav duh :cautious:

Si procital Zoki, no ne si razbral. Ne rekov deka sum alkoholicar tuku taka psihologot me pisa po tamu nekoja nejzina terminologija spored koja dve tretini od drzavata se alkoholicari. Ne deka kapka vusta alkohol ne klavam, daleku od to, ama alkoholicar.
Inaku da ti odgovoram, za rucek so salatata najcesto i tamu ko ke se prat sofri itn itn itn. Nisto posebno, caska dve najcesto. Se desavalo i mnogu poke, ama ne tolku cesto.
Ti, kako stois so alkoholot ? Drmnuvas po nekoja za rucek ili si se drzis do onaa vo zdravo telo, zdrav duh :cautious:
Moj previd togash, po ova ti ne si alkoholicar, bar ne spored mene a zoshto taka si i se videl na doktorkata ne znam, kje mora slika ovde da ni kjajsh pa i nie da vidime.

Jas sum po pivoto inaku, edno sigurno posle rucek a vo drushtvo ne se broi.

Moj previd togash, po ova ti ne si alkoholicar, bar ne spored mene a zoshto taka si i se videl na doktorkata ne znam, kje mora slika ovde da ni kjajsh pa i nie da vidime.

Jas sum po pivoto inaku, edno sigurno posle rucek a vo drushtvo ne se broi.
Taka i mene me eba.
Ne e bitna kolicinata tuku redovnosta.
Taka da zal mi e ama dobro dosao u klub, i ti si alkoholicar :toe:
Ti rekov jas, dve tretini alkoholicari sme vo republikata po taa nejzina terminologija. Ispagja poisplatlivo e ednas nedelno da odis na infuzija od so se imas natreskano otkolku da mavas po edno pivce ili so da e sekoj den.

Back
На врв Bottom