- Член од
- 7 декември 2019
- Мислења
- 8.007
- Поени од реакции
- 15.929
Еден што спиеше на железничка и златна топка освои.Сите што бојкотираа тренинзи за да обезбедат трансфери многу добро завршија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еден што спиеше на железничка и златна топка освои.Сите што бојкотираа тренинзи за да обезбедат трансфери многу добро завршија.
www.instagram.com
Ако му дозволат модераторите![]()
433 on Instagram: " : ' , Now that a Julián Alvarez transfer looks impossible, Hansi Flicks has requested to sign Lautaro Martínez, reports @gerardromero ✍️ "It will be a deal to pull off, but Lautaro is Barça’s priority, and the club
410K likes, 2,931 comments - 433 on August 19, 2026: " : ' , Now that a Julián Alvarez transfer looks impossible, Hansi Flicks has requested to sign Lautaro Martínez, reports @gerardromero ✍️ "It will be a deal to pull off, but Lautaro is Barça’s priority, and the club will do...www.instagram.com
Ајдеее Педро сега со интерашите ќе се кладел ми јавија од режија
Поголеми се шансите ембапе да го земат.![]()
433 on Instagram: " : ' , Now that a Julián Alvarez transfer looks impossible, Hansi Flicks has requested to sign Lautaro Martínez, reports @gerardromero ✍️ "It will be a deal to pull off, but Lautaro is Barça’s priority, and the club
410K likes, 2,931 comments - 433 on August 19, 2026: " : ' , Now that a Julián Alvarez transfer looks impossible, Hansi Flicks has requested to sign Lautaro Martínez, reports @gerardromero ✍️ "It will be a deal to pull off, but Lautaro is Barça’s priority, and the club will do...www.instagram.com
Ајдеее Педро сега со интерашите ќе се кладел ми јавија од режија
Мислев за Атлетико прашуваш.И сега чаре, без напаѓач ќе играат ?
Па вие како што играте висок пресинг поидеален играч за тоа не постои моментално во светот. Не си свесен изгледа колку работи Лаутаро дефанзивно, не знам што друго да ти кажам. Во секој случај трансферот нема никогаш да се случи, Лаутаро има статус на недопирлив играч на тимот, Интер нема потреба од продажба на играчи така да ова се глупави шпекулации за Барса ваљда да украде играч од некој друг тим во последен момент, добро познат нивни метод.Полоша 9ка од Ѓокереш за Барса е Лаутаро.
Со здравје да си го трпите ПедроПа вие како што играте висок пресинг поидеален играч за тоа не постои моментално во светот. Не си свесен изгледа колку работи Лаутаро дефанзивно, не знам што друго да ти кажам. Во секој случај трансферот нема никогаш да се случи, Лаутаро има статус на недопирлив играч на тимот, Интер нема потреба од продажба на играчи така да ова се глупави шпекулации за Барса ваљда да украде играч од некој друг тим во последен момент, добро познат нивни метод.

Веројатно во тимовите од ла лига кои се финансиски на дното можат да најдат некој солиден просек, само тие би продале во последни 10 дена од трансфер период. Или некој што е 3та опција во клубовите надвор од Шпанија.Па вие како што играте висок пресинг поидеален играч за тоа не постои моментално во светот. Не си свесен изгледа колку работи Лаутаро дефанзивно, не знам што друго да ти кажам. Во секој случај трансферот нема никогаш да се случи, Лаутаро има статус на недопирлив играч на тимот, Интер нема потреба од продажба на играчи така да ова се глупави шпекулации за Барса ваљда да украде играч од некој друг тим во последен момент, добро познат нивни метод.