- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 19.676
- Поени од реакции
- 23.673
Конкретно за Алварез зборамСекоја сезона го викате истото![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Конкретно за Алварез зборамСекоја сезона го викате истото![]()
Ако остане кај вас, ќе биде полош од лани.Конкретно за Алварез зборам
Колку полош, едноцифрен број на голови имаше лани ...Ако остане кај вас, ќе биде полош од лани.
Оваа ќе биде во минус. Три гола ќе даде и четири автогола!Колку полош, едноцифрен број на голови имаше лани ...![]()

Буквално само еден лик спама од навивачи на Барса за овај, ама изгледа ти влезе под кожа шо и му е и целта очигледно. Го сонуваш Педро навечер ти изгледаЧекајте Среда да дојди, чекајте Понеделник , чекајте 1 Септември, сега на тренинг ќе соопшти Алварез, сега со агентот ќе видите вие, сега на интервју ќе изјави, тиииит не оди Алварез продолжете со одморите
Пу да ви еби Винициус на сите жените до еден во тие дувлата од кај шо стримате.
Педро ако клајш на профилна слика од Алварез ќе ја поништам кладбата Прегледај го приврзокот 485365
Ај ај, ако по некоја случајност се оствареше трансферот на гла ќе ми се каже те, веч виџеноБуквално само еден лик спама од навивачи на Барса за овај, ама изгледа ти влезе под кожа шо и му е и целта очигледно. Го сонуваш Педро навечер ти изгледа![]()
А првине две слики му се од полуматура и матура.Ко ќе умри оваа слика на некролог ќе му ја стават![]()