Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Утре веројатно ќе се досредат и последните детали за Викарио.

По прегледот на докторите во клиника во Англија Јуве побарал попуст со оглед дека Дибу мора да има операција и состојбата негова, Вила одби. Потоа направени биле дополнителни прегледи на кој се утврдило дека прстот е во многу лоша состојба и Дину можи од отсуствува повеќе и од 2 месеци.
Автоматски споено мислење:

На крај Перин ќе остане да ја брани честа годинава , така ми личи..... а тој фрижидерот ќе му биде резерва , оти нема нити 1 клуб од било кој прволигашки клуб да му се јави цело лето ...
Ни треба голман на ниво инаку ќе бориме пак за место во ЛЕ ... ништо повеќе.
Валенсија преговара за Перон.

Викарио ќе е нов голман....ОК избор според мене, далеку подобар од Сузуки

Валенсија преговара за Перон.
фудбал24мк објави дека Валенсија го бара радијаторот Дигрегорио за конкуренција на Столе ... Перин денес прв голман на пријателска , радијаторот не е ниту во составот..
Добра одлука на крај да се земе Викарио наместо Сузуки или Мартинез..

фудбал24мк објави дека Валенсија го бара радијаторот Дигрегорио за конкуренција на Столе ... Перин денес прв голман на пријателска , радијаторот не е ниту во составот..
Добра одлука на крај да се земе Викарио наместо Сузуки или Мартинез..
Јас љуфнав мислев на ДиГре а пишав Перин јбг..

Буфон инсистирал за Викарио, додуша пред година дена беше најдобар голман статистички т.е. водеше во ПЛ, тоа што му се случи лани додуша му се случи на цел тим.

Наводно ДиГре официјално има стомачен вирус, неофицијално е пред шут карта со денес и Марсеј се приклучил во преговори.

Нека го земат Кеси и некој лев бек на позајмица и би рекол добар трансфер период. Не одличен ама добар. Со оглед без ЛШ, казна од УЕФА, ограничено вложување а ги зедовме штоперите...

Викарио лани беше природна катастрофа исто како и Ди Гре. Знам дека немавме многу опции за голман, но што се случи со Зомер? Колку што знам слободен е и дааалеку подобра опција од Викарио и Ди Гре.

Викарио лани беше природна катастрофа исто како и Ди Гре. Знам дека немавме многу опции за голман, но што се случи со Зомер? Колку што знам слободен е и дааалеку подобра опција од Викарио и Ди Гре.
Bo klub briz potpisa odamna on.

Реално топ трансфер лето имавме со оглед на тоа дека не играме и ЛШ, со замерка дека Жегрова требаше да замине... а Аџиќ да остане во клубот.

И ова со Кеси незнам зошто не го реализираа, човекот дури сам се нудеше.

Реално топ трансфер лето имавме со оглед на тоа дека не играме и ЛШ, со замерка дека Жегрова требаше да замине... а Аџиќ да остане во клубот.

И ова со Кеси незнам зошто не го реализираа, човекот дури сам се нудеше.
Мирети ќе не напушти пред завршеток на трансфер рокот, Кеси потоа ќе бил официјално наш играч. Еден од сегашните мора да си оди исто е и со Дејвид и Зиркзе.

Guglielmo Vicario to Juventus, details:

- No loan fee
- Full salary paid by Juventus
- Option to buy set at €8m + €2m

— @FabrizioRomano

Да ама пред вториот дел на сезоната.

Види ги бе дегенерици од тифози што направија денес , инвазија на терен уште у прво полувреме .. второ полувреме на курцу... кретени. Закажи пријателска нормална со саглам екипа какви некст генови какви глупости, цел свет ќе ни се смее ебаве циркузантите.

Овој па Камбиасо бедава гледам сменил број на дрес за сезонава. Ја пре би да смени тим ама кој ме прашуе..

Sve ide sve se menja samo loca i cambiaso ostanuvaat. The italian core. Mamicata nivna parazitska.

Slab e transfer periodov mada ne e ni iznenaduvanje koga propustivme Liga na shampioni.

Ke bide isto dolga odvratna sezona i ovaja.

Опенда со уште еден чудо од гол, не е застанат во Франција.

Какви партии игра Опенда од кога не е во Јуве. Воздухот во клубов е отровен.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom