Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Ама споредба....на место :pos:

Маж и мене да ми понуди 100 мил ко вашиве што нудат, ќе си пресадам пичка и ќе му дадам.

Многу педери има у градов. Пари нема...

Барем овие тројца имаат некои издржани аргументи, оној Филе џуниор да го читаш ќе ти иди телефонот во око да си го маниш, не пишува тука намерно за да не му се смеат

:icon_lol:

Кој е царов и кј пишуе? Ме заинтересира

:icon_lol:

Кој е царов и кј пишуе? Ме заинтересира
Јас сум кралу, ме гони Чолка насекаде ако пишам нешто за Алварез а главата и чури од глупоќа.
У некоја коалиција се влезени со Ска Исцелителот и знаеш 2ца од ваков калибар кога ќе влезат многу е непредвидливо.

Јас сум кралу, ме гони Чолка насекаде ако пишам нешто за Алварез а главата и чури од глупоќа.
У некоја коалиција се влезени со Ска Исцелителот и знаеш 2ца од ваков калибар кога ќе влезат многу е непредвидливо.
У право си, ние сакаме да те спакуваме за у Бардовци у бела кошула со ракави позади грб ти ни бегаш и викаш дека си филе.

@Марли не ти личи овој на калибар на кумашинчето само без тоа хипи срањата all you need is love, туку е по ратоборна верзија ?

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
У право си, ние сакаме да те спакуваме за у Бардовци у бела кошула со ракави позади грб ти ни бегаш и викаш дека си филе.

@Марли не ти личи овој на калибар на кумашинчето само без тоа хипи срањата all you need is love, туку е по ратоборна верзија ?
Не би ме изненадило да има барем 5-6 активни јузери а секој од нив да не е свесен за другите :icon_lol:

за родри нема што да се пишува- за играч од топ класа на својата позиција нема што да се договара и преговара

а за оверејтет играчи како алварез не вреди да се пишува......далеку е од топ напаѓач,посебно со формата која ја при кажува.....кај флик може да "скува/прегрее" уште во првиот дел од сезоната

ќе бараш Доместос во очи да ти фрлиме
Целото фудбалско познавање на фанов на Челзи во превод.
На другиов му е досадно и си го бара Даворче и така. Свашта има.

Последно уредено:
Само Барселона преговара за суми, сите други одма плаќаат, колку е толку е :icon_lol:

Ехх....тие 8 ипол милиони што ги дадовте на судии како ќе ви се најдеа сега во преговорите за Родри :D

Чуден лик. Сакам во Реал да играм. У ствари не, во Барселона ќе играм.

Оди брат.

Ехх....тие 8 ипол милиони што ги дадовте на судии како ќе ви се најдеа сега во преговорите за Родри :D

Чуден лик. Сакам во Реал да играм. У ствари не, во Барселона ќе играм.

Оди брат.
Каде изјавил дека сака да игра во Реал?

Каде изјавил дека сака да игра во Реал?

Фабрицио Романо. Негови се зборовите.

На почетокот беше мубетот дека строго во Реал сакал да оди, но Сити знаеле дека и други екипи ќе се пројават интерес и ги одолговлекувале преговорите. Дојде и Барса со понуда, и се предомисли малиот, сега сакал во Барса строго, али пак за трансфер сума неможат да се договорат.

Back
На врв Bottom