Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.617
- Поени од реакции
- 63.382
Ама споредба....на место
Маж и мене да ми понуди 100 мил ко вашиве што нудат, ќе си пресадам пичка и ќе му дадам.
Многу педери има у градов. Пари нема...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама споредба....на место
Маж и мене да ми понуди 100 мил ко вашиве што нудат, ќе си пресадам пичка и ќе му дадам.
Барем овие тројца имаат некои издржани аргументи, оној Филе џуниор да го читаш ќе ти иди телефонот во око да си го маниш, не пишува тука намерно за да не му се смеат
Јас сум кралу, ме гони Чолка насекаде ако пишам нешто за Алварез а главата и чури од глупоќа.
Кој е царов и кј пишуе? Ме заинтересира
У право си, ние сакаме да те спакуваме за у Бардовци у бела кошула со ракави позади грб ти ни бегаш и викаш дека си филе.Јас сум кралу, ме гони Чолка насекаде ако пишам нешто за Алварез а главата и чури од глупоќа.
У некоја коалиција се влезени со Ска Исцелителот и знаеш 2ца од ваков калибар кога ќе влезат многу е непредвидливо.
Во фан клуб Барселона претежно, зирни ама после ќе бараш Доместос во очи да ти фрлиме, да не речиш не те предупредив
Кој е царов и кј пишуе? Ме заинтересира

Не би ме изненадило да има барем 5-6 активни јузери а секој од нив да не е свесен за другитеУ право си, ние сакаме да те спакуваме за у Бардовци у бела кошула со ракави позади грб ти ни бегаш и викаш дека си филе.
@Марли не ти личи овој на калибар на кумашинчето само без тоа хипи срањата all you need is love, туку е по ратоборна верзија ?
Целото фудбалско познавање на фанов на Челзи во превод.ќе бараш Доместос во очи да ти фрлиме
#God did broНе би ме изненадило да има барем 5-6 активни јузери а секој од нив да не е свесен за другите![]()
Стефке ма, дај не биди проста.
Па зашо се викаат ПРЕГОВОРИ?
Кој сака да даде повеќе?

Каде изјавил дека сака да игра во Реал?Ехх....тие 8 ипол милиони што ги дадовте на судии како ќе ви се најдеа сега во преговорите за Родри
Чуден лик. Сакам во Реал да играм. У ствари не, во Барселона ќе играм.
Оди брат.

Каде изјавил дека сака да игра во Реал?