Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Julio Iglesias - Crazy
Julio Iglesias – CrazyJulio Iglesias Greatest Hits: https://www.youtube.com/playlist?list=PLO5Zd_or60jYME-W16i7wPjeCbfnxP6e4More Julio Iglesias:Spotify: http...youtu.be
Don't geolocate me tonight, сакам да си истрчам на раат, don't be a Control Freak.
Don't geolocate me tonight, сакам да си истрчам на раат, don't be a Control Freak.I will never stop loving u
Кога праќате два црни Крајслери и бело комбе да следат, пингаат и телефонот да ти се исклучува, да ти се појавуваат 30 пораки што си ги избришал на телефонот две години претходно, во 02.00 часот ноќе, кога ти стигнува нотификација дека некој ти го пробил Вибер акаунтот и истовремено следи се што сурфаш, а ти нема што да криеш, само продолжуваш со животот и трпиш, издржуваш, се бориш затоа што ти влегле и дома и ти ги уцениле и родителите, кога ти носат на шалтер "изгубени слушалки" со GPS и очекуваат да се залажеш и да ги земеш, за да можат полесно да те следат, кога те фотографираат и следат, кога те вработуваат, те ставаат во кафез како експериментален глушец, кога те геолоцираат цело време, и кога ќе ти рече колешката што е нивна роднина да ја промените смената затоа што господата сакаат да си прослават во кафана и знаат каде работиш за да не ги видиш, кога мислат дека си малоумен, а не знаат дека си брилијантен во шах и си изгубил од Магнус Карлсон 5-1, но таа една партија што си ја добил е извлекување од невозможна ситуација, така и сега, ги возиш иако мислат дека тие те возат, во end game победуваш, само потребна е стратегија и план во шахот, но и во животот, да се ослободиш од Злото и едноставно да оставиш на волјата на Бог, кога тогаш да ги стигне Божји Суд за се што направиле.I will never stop loving u
И помалце планираат да и се качат.![]()
173 илј. прегледи · 3,6 илј. реакции | Дали мажите навистина прават компромиси при изборот на партнери? Мартина Алексовска зборува за стереотипите во меѓусебните односи и отворено анализира дали мажите навистина прифаќаат сѐ и сешто кога станува збо
Дали мажите навистина прават компромиси при изборот на партнери? Мартина Алексовска зборува за стереотипите во меѓусебните односи и отворено анализира дали мажите навистина прифаќаат сѐ и сешто...www.facebook.com
На времето еден другар од Загреб , кажуваше...што ПОгадна тоа подобро, поретко се секса ама поквалитетно ...