Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пријави се на Поводаџије!Nesakam da sum sama…

Nesakam da sum sama…
Шутер за три поени не може да закуца, ќе пробува, ќе пробува и џабе, она на првиот што ќе ја сподели таа информација дека постои некој што и рекол дека сака да и го закуца, тој истиот ќе и го закуца, и тоа со залет, од линија за слободни фрлања.Пиши и отворено дека сакаш да и го закуцаш до обрач.
Ама времето си ебе матер. Тик так, сега сме во 2035. Бабе како си?Se sto e na sila ne e tvoe
Se sto e na cekanje ne e tvoe
Se sto te ostava za utre a ne za sega ne e tvoe
Se sto te rastazuva ne e tvoe
Zatoa ne moli cekaj i vleci
Batali ostavi i Idi
Srekjata ke dojde bidi siguren
Tvoeto te ceka …
Ок фуцк офф тач грасс. Grass is eternal and live a little.Пред некој саат го деактивирав мојот Инстаграм профил засекогаш. И напишав за последен пат порака, но таа не ми одговори, а можеше да биде многу поинаку, можевме да бидеме среќни, но таа молчеше, а молчењето ме полуди.
Таа не се откажа од мене до последен миг, не ме блокираше и стоички ги истрпи до крај сите мои глупости, јас се откажав од неа. Не сум сум јас за неа, не ја заслужувам. Поздрав Кајгана, и од тука се одјавувам. Фала ти Сонце што ме инспирираше изминатиов период да работам на себеси, ти си ми.вечна инспирација.