Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти да си прашаш, а?... кххх кхх кххх, доколку неверство се одвива по дигитален пат, електронски, со пораки смс и видео камера сајбер секс, дали би било категоризирано во Кривичниот законик за глоба поради неверство на мажот/жената?![]()

... па има мажи кои во реален живот се скромни, верни и посветени на својата сопруга, ама се зависни од дигитална мастурбација, дали тој би бил осуден и кривично одговара за неверство, нели доколку би имало закон како кривично дело?Ти да си прашаш, а?![]()

Кажи ми колку недоветно се чувствуваш со мислењево од 1 до 10, за јас да не ти кажам?... па има мажи кои во реален живот се скромни, верни и посветени на својата сопруга, ама се зависни од дигитална мастурбација, дали тој би бил осуден и кривично одговара за неверство, нели доколку би имало закон како кривично дело?![]()
Барам олеснителни околности според овој основ.... па има мажи кои во реален живот се скромни, верни и посветени на својата сопруга, ама се зависни од дигитална мастурбација, дали тој би бил осуден и кривично одговара за неверство, нели доколку би имало закон како кривично дело?![]()

... не знам што ме прашуваш, но во денешно време во брак, па и во фаза на сериозна врска и вереништво, најчесто „неверства“ се прават ако не секојдневно, барем еднаш неделно преку дигитални социјални мрежи, тоа е исто тешко неверство гледање туѓа жена/ маж без разлика што се нема физички контакт, емотивниот контакт е поприличен лош за иднината на тој брак!Кажи ми колку недоветно се чувствуваш со мислењево од 1 до 10, за јас да не ти кажам?
...ами тие не се личности, туку сексуални помагала не вклучува емоционална или физичка интеракција со друг човек.Барам олеснителни околности според овој основ.А што е со вибраторите и сличните игррачки?
![]()

Не знам што ме прашуваш брм брм. Тебе веќе не би те прашал ни дали сонцето изгрева. Поз.... не знам што ме прашуваш, но во денешно време во брак, па и во фаза на сериозна врска и вереништво, најчесто „неверства“ се прават ако не секојдневно, барем еднаш неделно преку дигитални социјални мрежи, тоа е исто тешко неверство гледање туѓа жена/ маж без разлика што се нема физички контакт, емотивниот контакт е поприличен лош за иднината на тој брак!
... еклатантен пример на машко однесување кон жена и не се оправдува дека е виртуелно, а не реално, однесувањето ќе се рефлектира на ист начин, што во брак би било причина на неверство!Не знам што ме прашуваш брм брм. Тебе веќе не би те прашал ни дали сонцето изгрева. Поз.
Стапицо, сите одговори што ги барав од тебе ги напиша. Од цртани ми е омилен Пинк Пантер, те дупам а не знаеш.... еклатантен пример на машко однесување кон жена и не се оправдува дека е виртуелно, а не реално, однесувањето ќе се рефлектира на ист начин, што во брак би било причина на неверство!
...не ми давај култура „во поз“ кога немаш основно однесување, убаво ти напишав дека ,,не разбирам што ме прашуваш“ тоа значи има повеќе одговори како стапица, па поразглабено да ми објаснеше, али во друга прилика ако се поправиш, инако обожавам цртани филмови!
Јас би рекол дека е исто, машката мастурбација и сајбер секс, и женската фантазија и вибратор в рака.... не знам што ме прашуваш, но во денешно време во брак, па и во фаза на сериозна врска и вереништво, најчесто „неверства“ се прават ако не секојдневно, барем еднаш неделно преку дигитални социјални мрежи, тоа е исто тешко неверство гледање туѓа жена/ маж без разлика што се нема физички контакт, емотивниот контакт е поприличен лош за иднината на тој брак!
...ами тие не се личности, туку сексуални помагала не вклучува емоционална или физичка интеракција со друг човек.

молам, тинејџери?тинејџерските денови

Муабетов ти е на место.молам, тинејџери?
... ма денес зрели во брак и со дете одозгора присутни на ФБ со секојдневни пораки со непознати личности прераснува во неверство од виртуелно во реално, примери колку сакаш, така да ако веќе се прогласува за кривично дело неверството, треба да се затвори, цензурира све што доведува до тоа кривично дело!![]()

Чоек не можам да разберам што ти е прашањето дали за алишта, дали за забрана на социјални мрежи, ама ќе те кандидирам нареден па постави тема, гледам гориш на темава, разработи ја до тогаш.Ја сум сосем ок ако се пробута таа агенда да се уназадиме, штом тоа стравовите и несигурноста на група жени ќе се искорени, т.н. изгорени па сега дуваат, т.е. народски болно љубоморни. Но пак, да се разбереме дека треба да се искорени и изворот за таквите шејтански (ете дури и се изразувам муслимански) мисли. А изворот се жените, ко што кажа бијонс погоре, зашто има потреба бикините да бидат танга, само една врвка, панталончињата да се до гз, миничите до пич. Само пристојна облека баки мој и нема инста/фејс да си ги покажуваат атрибутите и да си ги лечат комплексите и несигурностите и да бараат брзо потврда на колку се јаки од рандом ликови со коментари ќе те галам краљице и топ си кис4е.
Јас лично а мислам и многу од мажите тука се приземјени, не сум толку лепотан да ми се лепат, класичен предатор сум, што ќе уловам тоа јадам, нема брза храна за мене. Ама и сум сосем ок со тоа, ко што кажав приземјен. Но ќе издржат ли жените @Darling? Кога ќе нема игра со 50 души на инстаграм да се чати, да и се дигаат егото со лајкови, кога нема да може коа се чуствува несигурна да облече мини и да замрда со опашката и да фрчат комплименти, кога нема да може да се шмека со убавион келнер од тренд дур у исто време игра со уште ред ликови што физички што виртуелно? Гарантирано нема варање (или е минорно) во такво уредување, но сакате ли?
Deal, но како нема врска, тоа е тоа искушение што води до варањето, апсолутно си има врска едното со другото. Нема искушение, има сегрегација, нема варање, simple as that.Чоек не можам да разберам што ти е прашањето дали за алишта, дали за забрана на социјални мрежи, ама ќе те кандидирам нареден па постави тема, гледам гориш на темава, разработи ја до тогаш.