Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Kako nema resume?Na cemu ti to gledas?Na tivimate ima resume kada je u pitanju mac,xtrem,m3u.Olix imam m3u treba mi mac da bih nesto testirao.
Ranije sam gledao nordic na mac i nije moglo resume dok u m3u moglo je resume..sad liste su mi xtream radi epg i vracanje unazad i resume razume se, ne mogu uvece da izgledam celi film, kad mogu, resume i produzim.
PS. Olix ima jos jedna slabost a to je broj kanala koj mozes da gledas unazad.

Ranije sam gledao nordic na mac i nije moglo resume dok u m3u moglo je resume..sad liste su mi xtream radi epg i vracanje unazad i resume razume se, ne mogu uvece da izgledam celi film, kad mogu, resume i produzim.
PS. Olix ima jos jedna slabost a to je broj kanala koj mozes da gledas unazad.
Sada sve te opcije imas u tivimate i sve to radi jako lepo,mada nije sve do playera zavisi dosta i od listi bar kada je vracanje u nazad.Olix je za mene srednja lista i kao lista ne gledam je.Trebam samo mac kao sto vec rekoh da nesto testiram.

Maksuzija obicno ide so zdrava hrana, jel gleda neko zdrava ?
Inace kad gledate recimo film ili serija na mac nema opcija resume kao na xtream.. ja iskenirao jedan xtream olix i vise nista mi ne treba.
Olix... And nothing else matters...
Imas dve zdrave hrane sad dal ona stara sa sssaaa. Il druga maleckana

Auuu, Auuuu... stari server zakon, nema šta nema od makedonskih kanala, ako je još vlasnik onaj koji je davao test za novu godinu na cijelom forumu - svaka čast.
Pokušao sam skenirati, ne ide, validan MAC ne prepoznaje... zajebano

Auuu, Auuuu... stari server zakon, nema šta nema od makedonskih kanala, ako je još vlasnik onaj koji je davao test za novu godinu na cijelom forumu - svaka čast.
Pokušao sam skenirati, ne ide, validan MAC ne prepoznaje... zajebano
Кај ти дал гага сакаш и мак да му собереш. Паметен човек, гледај додека не угаси.

Кај ти дал гага сакаш и мак да му собереш. Паметен човек, гледај додека не угаси.
Гага даваше на сите, затоа и го напоменувам во позитивна смисла...тој валиден мак не ми отвара - црн екран..затоа сакав да си извадам еден, да го промовирам после.
Може ли така или не може ?

Гага даваше на сите, затоа и го напоменувам во позитивна смисла...тој валиден мак не ми отвара - црн екран..затоа сакав да си извадам еден, да го промовирам после.
Може ли така или не може ?
Не може. Уредот не постои на таа адреса или оутбоунд конекција е блокирана од рутер.

Не може. Уредот не постои на таа адреса или оутбоунд конекција е блокирана од рутер.
Ок, Фала на инфо, и без sssaaa се може. :D
Ps. Jel gleda neko na mac sssaaa ?

Последно уредено:
Ок, Фала на инфо, и без sssaaa се може. :D
Ps. Jel gleda neko na mac sssaaa ?
Sta ti treba mac posaljem ti ja ide kod mene fino to.Jedino sta imas tu frende od Sase pa ce mu javit.Visi na serveru dan i noc taj purger.
Ima jedan frajer za magic net radi Mario mu ime.
On svaki mac pokrene ko listu u vlc,veli ide bez problema morat cu ga posjetit da mi pokaze princip.Nesto ima gore instalirano,inace preda mnom je poktenuo jedan al nismo imali vremena se dotaknut postupka zurilo mu se laptopa dovrsit.
A ovu zdrava hranu jedan moj drug to ovako radi na strucan fin nacin mu uzima hahaaa.
Uvijek je dobro nesto naucit.Mada se nekoji zale na slike da se hvalimo.A slika govori sve.

Attachments

• IMG_20260806_150315_596.jpg
    IMG_20260806_150315_596.jpg
    273 KB · Прегледи: 92
Последно уредено:
Sta ti treba mac posaljem ti ja ide kod mene fino to.Jedino sta imas tu frende od Sase pa ce mu javit.Visi na serveru dan i noc taj purger.
Ima jedan frajer za magic net radi Mario mu ime.
On svaki mac pokrene ko listu u vlc,veli ide bez problema morat cu ga posjetit da mi pokaze princip.Nesto ima gore instalirano,inace preda mnom je poktenuo jedan al nismo imali vremena se dotaknut postupka zurilo mu se laptopa dovrsit.
A ovu zdrava hranu jedan moj drug to ovako radi na strucan fin nacin mu uzima hahaaa.
Uvijek je dobro nesto naucit.Mada se nekoji zale na slike da se hvalimo.A slika govori sve.
Nemam vremena da se zajebavam za neki server kad te makedonski kanale ima i kod druge servere ...inace svaka cast tako se vade mac- ove.

Treba mi jedna m3u lista od media-future servera. Jel ima tko da posalje. Obavezno jedna konekcija

Back
На врв Bottom