Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nezamislivo mi je da ima jos ljudi koji se vrte u tim krugovima i mole za listu.
Tu mi nesto ne stima il su reseleri il skupljaci ne vjerujem da danas nekom nesto treba.
Moje je misljenje da ovdje nikom netreba nista i da svi imaju sta gledat.
Potpuno se slazem, ja pc nemam ukljuceno 2 god a tamu ima alata koje cuda prave a su jednostavne , sve na mob radim ... inace recimo stalker bh telekom je star 10 tak godina a rade ko sat, svako moze mac da iskenira ako zaista hoce ako nije to sto mislimo oboje...
Gfg.jpg
Screenshot_20260802_113032_TiviMate.jpg
Ps Uzivaj u odmor i ja za 10tak dana idem na more:D.
Ps nema da nerviram reserele i gazde koi nista nemaju i neznaju da pokrene skripta na payton.

Последно уредено:
Potpuno se slazem, ja pc nemam ukljuceno 2 god a tamu ima alata koje cuda prave a su jednostavne , sve na mob radim ... inace recimo stalker bh telekom je star 10 tak godina a rade ko sat, svako moze mac da iskenira ako zaista hoce ako nije to sto mislimo oboje...
Ps Uzivaj u odmor i ja za 10tak dana idem na more:D.
Ps nema da nerviram reserele i gazde koi nista nemaju i neznaju da pokrene skripta na payton.
Ako imas tolku dobri alatki prati na poraka po eden Mac od
olox.cc:8001 i admin.iceman-web.com

Svi sve znaju, svi sve imaju, niko ništa ne gleda i ne treba mu, a kad zatražiš jednu listu niko je ne šalje godinama.

Svi sve znaju, svi sve imaju, niko ništa ne gleda i ne treba mu, a kad zatražiš jednu listu niko je ne šalje godinama.
Nije bas tako,ima ovde ljudi koji skoro svima izadju u susret,a to su Zokiniko,pyrana itd. Ako od njih dvojice nisi dobio listu onda si nesto debelo zgresio

Treba samo da zatražiš i dobićeš. Jbg, niko ovdje ne dežura i ne ide od jednog ili drugog posta da vidimo ko je tražio. Posebno kada se rasplamsa tema onda niko ne obraća pažnju. Imaš listu u PM

Pozdrav!Da li nmože jedna lista ili mac od ovog :panther-tv.com Hvala!

Mogu li dobiti jednu našu listu(ako je moguće zvrktv)?

Ako mogu dobiti jedan mac od olix?Ako treba dajem u zamenu mac od terapija.club ili ti maksuzija.
Maksuzija obicno ide so zdrava hrana, jel gleda neko zdrava ?
Inace kad gledate recimo film ili serija na mac nema opcija resume kao na xtream.. ja iskenirao jedan xtream olix i vise nista mi ne treba.
Olix... And nothing else matters...

Maksuzija obicno ide so zdrava hrana, jel gleda neko zdrava ?
Inace kad gledate recimo film ili serija na mac nema opcija resume kao na xtream.. ja iskenirao jedan xtream olix i vise nista mi ne treba.
Olix... And nothing else matters...
Kako nema resume?Na cemu ti to gledas?Na tivimate ima resume kada je u pitanju mac,xtrem,m3u.Olix imam m3u treba mi mac da bih nesto testirao.

Back
На врв Bottom