Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 3.624
- Поени од реакции
- 4.387
Си го заеба народот негов, Русија требаше да биди 250-300 милиони ама Сталин им еба мамата.Сталин ја индустријализираше и ве заеба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си го заеба народот негов, Русија требаше да биди 250-300 милиони ама Сталин им еба мамата.Сталин ја индустријализираше и ве заеба
Па знам дека се. Дури и Николај со Џорџ личат како да се близнаци или клонови.Ах бре дете.
Знеш дека и Романови и Видзори по мајкина линија се роднини, германци плус? Знаеш дека Џорџ Петти кој му бил братучед на Николај Втори, не сакал да го спаси, туку го оставил на евреите?
Само како нафрлање на германското во нив.
И батали, не е тема тука, може некогаш ќе се разлафиме во темата за Русија.
Петар се оженил за конобарка од Латвија ми се чини. И одма ја зезнал работатаПа знам дека се. Дури и Николај со Џорџ личат како да се близнаци или клонови.
Не знам што е лошото од таа германска династија.
А иначе чичо знаеш дека Русија никогаш немала домашна династија ?
Сите имаат странско потекло. Така што германциве после викинзите изгледа им се најарни од сите.
По родослов се води руска, ама осбен името и генетиката на Петар, се' друго е џерманско.За овој Петар не знам дали ја знаеш и теоријата дека можеби е заменет за време на враќањето од Холандија.Петар се оженил за конобарка од Латвија ми се чини. И одма ја зезнал работатаПо родослов се води руска, ама осбен името и генетиката на Петар, се' друго е џерманско.
Тито, Петар, Пол Макартни...само да прашам дали има некој што не е заменет?За овој Петар не знам дали ја знаеш и теоријата дека можеби е заменет за време на враќањето од Холандија.
За Пол Макартни не знам. Немам истражувано.Тито, Петар, Пол Макартни...само да прашам дали има некој што не е заменет?
Целосно се согласувам.Како можете да паѓате на такви теории како замена на човек со допелгангер, никогаш нема да разберам. Буквално не можам да замислам потешко изводлива операција од оваа.
За овој Петар не знам дали ја знаеш и теоријата дека можеби е заменет за време на враќањето од Холандија.
![]()
Pobio ženu, decu, sestru i brata: Petar Veliki je bio ZAMENJEN, a na teret mu se stavljaju mnoga DELA
Prema teoriji koju je 1903. godine izneo pisac Dmitrij Mereškovski, veliki ruski car je „zamenjen“ posle dvogodišnjeg boravka u „nemačkim zemljama“ - nije dobro govorio ruski, porodica ga nije prepoznala, a pobio je i rođenu sestru, ženu i decudev.magazin.novosti.rs

Тито, Петар, Пол Макартни...
За Пол Макартни не знам.
Океј: Тито, Петар, Џим Кери... кој друг?Пример, новиов Џим Кери е могу зборлив за разлика од оргиналниот.
Со што се согласуваш? Со мојот пост кој сугерира дека тие што веруваат дека е возможна замена на еден човек со друг се наивни и подложни на манипулации? Веруваш дека семејство, роднини, пријатели, непријатели., чувари, Тасе водоинсталатерот... нема да забележат, и дека сите ќе продолжат да се однесуваат нормално? Не е ова Сомерсби.Целосно се согласувам.
I koja e logikava spored tebe germanskovo poteklo sho e strasno I gresno, togas znaci epten se utepale so Lenin I Stalin.Петар се оженил за конобарка од Латвија ми се чини. И одма ја зезнал работатаПо родослов се води руска, ама осбен името и генетиката на Петар, се' друго е џерманско.
Неверството да биде криминално дело.@Darling, предлагај нова тема.

Ко прво никаде нема во мислењето да има смртна казна.Е тука го ебавме ежот.
Ионака не ни е светло на тема демографија, уште една закана со смртна казна и никој више нит ќе се жени, ни мажи, а деца ќе си купуваат од автомат. Или ливадарки, па куд пукло да пукло.
Мој предлог напротив, е*ете се размножувајте се. Ќе дојде време кога тоа ќе ви биде мислена именка![]()