- Член од
- 11 октомври 2022
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 1.218
Пелистер и тфт за опстанак? Несам ги пратија њима како дошло до тој
Па Пелистер остана сас 2 3 играча и проблеми финансиски а ТФТ цел тим ги напушти од прошлу сезону сас све Ташовскога.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пелистер и тфт за опстанак? Несам ги пратија њима како дошло до тој
Добро е, бар ми ке можемо нешто да направимо или макар да ги парирамо на мзт..Па Пелистер остана сас 2 3 играча и проблеми финансиски а ТФТ цел тим ги напушти од прошлу сезону сас све Ташовскога.
Наместо Чаир, во Прва лига ќе игра Штип. Таму е тренер Марче Србиновски, а од играчи се Аце Костоски, Кромитче, Ице Димчевски итн.Не би требало Тфт и Пелистер да имав проблем да опстанев у лигу има туј доста послаби екипе од њима пред све Чаир и Струмица
Автоматски споено мислење:
А и ми ако не соберемо још еднога македонца и још два странца црно ни се пишуе.
Боље опција е Штип место Чаир дефинитивно, ама негде беше слушнаја дека Аце има још едну годину у РаботничкиНаместо Чаир, во Прва лига ќе игра Штип. Таму е тренер Марче Србиновски, а од играчи се Аце Костоски, Кромитче, Ице Димчевски итн.
Штип улегна ли у прву лигу?Боље опција е Штип место Чаир дефинитивно, ама негде беше слушнаја дека Аце има још едну годину у Работнички
Не е ама видиш ваљда Чаир ке се откаже па Штип ке улети ама тг би требало да се даде предност на Феникс да остане у лигу.Штип улегна ли у прву лигу?
Пелистер ќе се бори за опстанак а и Тфт
Кој има подобри македонски играчи од Пелистер ако ги тргниме МЗТ, Куманово и Работнички? Пелистер ако донеси добри странци ќе заврши четврти - 5ти + Пелистер има американец шо ќе игра како домашен.
Не би требало Тфт и Пелистер да имав проблем да опстанев у лигу има туј доста послаби екипе од њима пред све Чаир и Струмица
А и ми ако не соберемо још еднога македонца и још два странца црно ни се пишуе.
А кои ви останаа од македонски играчи освен Андреј Митровски?
Златевски веќе потпиша со Пелистер.Не е ама видиш ваљда Чаир ке се откаже па Штип ке улети ама тг би требало да се даде предност на Феникс да остане у лигу.
Ја како бек ап плеј би га земаја Виктор Златевски од Феникс тмн ке улети место Луку.
Ако доведат 3 асални странци па и нема да ви е толку лоша екипата. Сеа за сеа ние сме полоши од вас Максим, Стајиќ, Ѓуровски и Стевановиќ се тука и кумановец Стојановски. Ни фалат уште двајца наши и двајца странци ако сакаме нешто да направиме а ако доведат само двајца странци ништо не правиме со 6 играчи во ротација.Златевски веќе потпиша со Пелистер.
Инаку од лани значително ќе сме ослабени, замина цела екипа плус спонзорот, највероватно ќе играме плеј аут, останаја 3 битолчани од кој не се прај половина играч, дојде Златевски, Сапун и американец со наши корени и ќе игра како домашен играч, ни чуен ни виден, убо би бил Лука од кај вас да го земат, младо дете ако веќе се цели на млад тим, плус топ би легнале на тимот Бајрам и Тачи од наши играчи....