- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 716
- Поени од реакции
- 530
Боље опција е Крстевски пошто е мак играч и имаш опцију да доведеш странцаЗа Рикиќа има ли неш или Крстевски ке биде подобра опција?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боље опција е Крстевски пошто е мак играч и имаш опцију да доведеш странцаЗа Рикиќа има ли неш или Крстевски ке биде подобра опција?
Ја гледам на кош.мк и такви странице ама неможу да најду ниш за Куманово, има ли некој странице или профили за такви работе?Негде прочита као још некои македонски играчо су договорени само ке ги објавив после празник, и ке треба да се најдев још 2 странца

Ја гледам на кош.мк и такви странице ама неможу да најду ниш за Куманово, има ли некој странице или профили за такви работе?
Ја би пробаја на 5ку да га доведу Jacob Hutson лани што играше неколко кола за Работнички дечко е звер за нашу лигу. Гледа и после Работнички имаја добру сезону у турску втору лигу.Слабо брат, извори често су лични инфо и тек Кош.мк или управа на свои приватни профили ако објави нешто и некад коментари по мреже.
Автоматски споено мислење:
Ја би пробаја да га доведу Игора Кесара на петку што играше за Пелистер и Кожув, разбива.
Кај иде Лука малиот?
Новости некои за Крстевскога или други домашни играчи што можда ке дојдев?
ТФТ овуј годину мислу дека ке бидне разочарење тешкоЈа како што разбра Струмица?
Автоматски споено мислење:
Гледам Гордон од Тфт напуштија, можемо њега да га соберемо
ТФТ овуј годину мислу дека ке бидне разочарење тешко
Пелистер и тфт за опстанак? Несам ги пратија њима како дошло до тојПелистер ќе се бори за опстанак а и Тфт. Работнчки имав добар тим; Рикиќ, Говенс, Ефро, Робев, Курчо ...