pa pokraj toa sto uste ednas dokazavte deka ste ljubiteli na amburgeri i si igrate prijatelski so sponski ekipi ne e mnogu tesko da sfatis deka vasite ve sitnaa lani. prvo vo kavadarci "kiksot" za da se nasteluva se pa posle i plej ofot. imate vlijatelna licnost sto prvo ve sitkase na turci pa sega vi mesti utakmici so sponovite. razmisli malku, godina dena unapred vi pisav deka ve sitkaat na turci i ke go nosite potpisot na ataturk na dresot. ocigledno nekoj toa go rabotel i planiral za da se znae be goran, ne e toa slucajno kazano.
Извини јас сум малку закочен но пак не те разбрав на кој и што точно сугерираш
Ми зборуваш со шифри и не сфаќам се бараше пријателска со Тиквеш и уште едни наши не ми текнува кој беа, не се нафатиле па играа со овие а страмота е ти да ми збораш за хамбургери вое давате играчи кај нив на позајмица ,вие чекате помош исто како лани од нив зависи нова титула, вашиот прецедател на ффм остави од браќата екипа во лигата иако немаат услови само ние да ме бидиме прва лига секоја сезона имате по еден двајца од нив во тимот кај нас не паметам последно кој бил го земате кондционен исто албанец од шкендија вие со соте сте газ и танга па сега нас да ни префрлаш дека сме играле тест натпревар кога јавна тајна е дека лани соте албански екипи играа за вас против искра исто ќе биди и годинава плус фк скопје.
За која влијателна личност збораш дека лани не продала со Тиквеш и годинава не мести да играме пријателски со албанци, плус кемал ми го споменуваш а сам знаеш од каде се сите финасии на клубот исто како и кај вас како и кај сите клубови што се под општина со друго зборови сите пари во сите клубови се од партијата слично е и кај албанците со мал исклучок
Муабето ми е дај плукни отвори ги карите ако ги имаш а не само да нафрлаш без врска за да оправдаш тоа шо не треба и не можи!
Дека некој не ,,местеше "е факт е сега дали некој само од клубот дали некој од ффм дали од партија ќе покажи времето но можи да се види кој има најголема корист од ова и кој му одговара Пелистер да биди 2лига и да игра бараж со Арачиново (каде 25 минита имале чист пенал за нас каде за пеналот на Мирко влегоа играчи пред време исто и голманот излезе пред време и грешен состав и тактика итн...)па ќе го најдиш одговорот но баш сакам да ја слушнам твојата верзија
Кажано е грешката е прво кај нас после кај сите други но дека цела сезона не играа како сакаат од ффм исто е факт еднаш ни даваа два пати ни земаа и сите ги лажеја како мали деца со Башкими а тие се договорија последните кола со Арсими меѓусебе и се спасија а нас сите не пуштија по вода но секое лошо за добро еве наша шанса да се исчисти клубот од пијајците и клат нови темели
По горе имаш прашано убај прашања арно ама никој ништо за тоа не одговори и збора како ффм напрај ждрепка пред време без ниту еден клуб како се напрај и почна без лиценцирање кој има платено котизација во 2лига дали Арачиново е трансформирано во АД дали Башкими има услови и осигурано фудбалери пензиско и со профи договори итн...