Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар играч.
Значи Бастони си оди веројатно
Какви ги има низ калчото, ние сме премија32-годишен Стоунс на двегодишен договор со плата 4м по сезона е добар дил, иако јас имам малку резерви, едно ради потенцијално проблеми со повреди, друго ради понекогаш сомнителната позициона игра шо е 1000 пати побитна за штопер во Италија отколку во ПЛ. Ама во секој случај добар дил, нема шо.
Е сеа, мене ми е само страв дека ќе испадни засилувањата да бидат Стоунс на фри, Павар и Перишиќ и ќе речат епа имаме 22 играчи, по двајца на секоја позиција, добри сме, позз.

За калчото не се секирам толку, сме преживеале и поголеми катаклизми, ама за калчо + ЛШ одење далеку треба повеќе, се виде лани со играње 2 пати неделно, и најдобрите играчи беа непрепознатливи на дел од натпреварите, едноставно и физички и ментално е преголем товар за било кој.Какви ги има низ калчото, ние сме премија![]()
Не знам, мое мислење е ова, Реал утре да дојде и да стави на маса 80 милиони за Бастони, ќе му ги спакуваат и куферите ако треба, па после ќе се тргне по Ромеро, Џонс и уште некое незначително име колку да пополни дупка во ростер.Не бе, зш да си оди Бастони?
Овој е замена за Дифрај и Ачерби.
Ако сакаат баш да покријат во одбрана каде оваа сезона дури четворица играчи си заминаа, нам ни е потребен уште еден бек. Во моментов имаме 5 централни бекови (Бастони, Аканџи, Бисек, Павар и Стоунс) а потребни ни се шест. Истотака ми мириса дека Павар ќе биде она што некогаш беше Дармијан, односно по потреба десен бек или централен па во тој случај во оваа формација стартери ќе се Аканџи-Стоунс-Бастони и Бисек ќе биде единствена реална замена.
Или тоа или непотизам е во прашање.Stankovic inace impresioniral na podgotovkive do sea, barem od toa sto citam, Kivu e mnogu zadovolen od nego