- Член од
- 21 јули 2026
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 103
Не е до телеком. 4ка и 5ка се во функција и на бокс и на апликација.И на мојата апликација е исто, денес планирам да им одам во салон директно и да објаснат што е работата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е до телеком. 4ка и 5ка се во функција и на бокс и на апликација.И на мојата апликација е исто, денес планирам да им одам во салон директно и да објаснат што е работата.
Sto zboris ti be prijatele?? Kako be funkcioniraat.... neli gledas deka od 305 odi na 311 broj.Не е до телеком. 4ка и 5ка се во функција и на бокс и на апликација.
Друже зборам за АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА. Ти пристапуваш од веб на апликацијата. Симни ја Магента тв од плеј сторе и ќе ти функционира. На апликацијата регистрирај се со бројот од фиксна телефонија, не мобилна. Ќе ги имаш сите канали од боксот.Sto zboris ti be prijatele?? Kako be funkcioniraat.... neli gledas deka od 305 odi na 311 broj.
Друже зборам за АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА. Ти пристапуваш од веб на апликацијата. Симни ја Магента тв од плеј сторе и ќе ти функционира. На апликацијата регистрирај се со бројот од фиксна телефонија, не мобилна. Ќе ги имаш сите канали од боксот.
Eve be druze i od aplikacijata e isto pak gi nemaДруже зборам за АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА. Ти пристапуваш од веб на апликацијата. Симни ја Магента тв од плеј сторе и ќе ти функционира. На апликацијата регистрирај се со бројот од фиксна телефонија, не мобилна. Ќе ги имаш сите канали од боксот.
Eve druze i od aplikacijata i pak gi nemaДруже зборам за АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА. Ти пристапуваш од веб на апликацијата. Симни ја Магента тв од плеј сторе и ќе ти функционира. На апликацијата регистрирај се со бројот од фиксна телефонија, не мобилна. Ќе ги имаш сите канали од боксот.
Ама ова е чиста глупост и јас го имам истиот пакет, да завршам со работа ќе одам до некој нивни салон.Им викам - јас имам Magenta 1 Unlimited Premium, таму буквално сите канали се вклучени. Зошто да бидат тргнати Premium-ите од МагентаТВ GO. Еве што ми одговорија:
Прегледај го приврзокот 483713
Ама не се во посебен пакет. Т.е. се, ама ние го имаме тој пакет, значи ги имаме тие канали. Ги тргнале само од апликацијата за телефон / таблет / лаптоп.Leleeej naprae slicna strategija kako vo Bosna i Hercegovina. Tamu vo Telemach bosanskite arena premium kanalite od 1-5 se vo poseben paket.
Џабе ќе одиш, само ќе се доизнервираш.Ама ова е чиста глупост и јас го имам истиот пакет, да завршам со работа ќе одам до некој нивни салон.
Јас лично Вардар ќе го гледам, ама не е само Вардар има и други содржини, ако не се лажам и јаките првенства од Европа ќе бидат само на македонските арени.а што ќе ти се македонските арена канали ? ќе гледаш тиквеш-вларзими ?
Не само македонските, сите се тргнати, и Arena Premium 4 и Arena Premium 5.а што ќе ти се македонските арена канали ? ќе гледаш тиквеш-вларзими ?