Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
И на мојата апликација е исто, денес планирам да им одам во салон директно и да објаснат што е работата.
Не е до телеком. 4ка и 5ка се во функција и на бокс и на апликација.

Attachments

• Screenshot_20260727_103127_Samsung Browser.jpg
    Screenshot_20260727_103127_Samsung Browser.jpg
    154,9 KB · Прегледи: 21
Sto zboris ti be prijatele?? Kako be funkcioniraat.... neli gledas deka od 305 odi na 311 broj.
Друже зборам за АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА. Ти пристапуваш од веб на апликацијата. Симни ја Магента тв од плеј сторе и ќе ти функционира. На апликацијата регистрирај се со бројот од фиксна телефонија, не мобилна. Ќе ги имаш сите канали од боксот.

Друже зборам за АНДРОИД АПЛИКАЦИЈА. Ти пристапуваш од веб на апликацијата. Симни ја Магента тв од плеј сторе и ќе ти функционира. На апликацијата регистрирај се со бројот од фиксна телефонија, не мобилна. Ќе ги имаш сите канали од боксот.

Eve be druze i od aplikacijata e isto pak gi nema
Eve druze i od aplikacijata i pak gi nema

Attachments

• Screenshot_20260727_140607_MagentaTV GO.jpg
    Screenshot_20260727_140607_MagentaTV GO.jpg
    173,4 KB · Прегледи: 15
Hmmm... bas čudno negde gi ima, a negde i ne.
Najdobro da pojs kaj nimi direktno mozda paketite gi imaet zgreseno pa e zato obrisan mozebi

Attachments

• Screenshot_20260727_141025_MagentaTV GO.jpg
    Screenshot_20260727_141025_MagentaTV GO.jpg
    190,1 KB · Прегледи: 5
Какви шупаци, ццццц
Им викам - јас имам Magenta 1 Unlimited Premium, таму буквално сите канали се вклучени. Зошто да бидат тргнати Premium-ите од МагентаТВ GO. Еве што ми одговорија:

1785157025361.png

Им викам - јас имам Magenta 1 Unlimited Premium, таму буквално сите канали се вклучени. Зошто да бидат тргнати Premium-ите од МагентаТВ GO. Еве што ми одговорија:

Прегледај го приврзокот 483713
Ама ова е чиста глупост и јас го имам истиот пакет, да завршам со работа ќе одам до некој нивни салон.

Leleeej naprae slicna strategija kako vo Bosna i Hercegovina. Tamu vo Telemach bosanskite arena premium kanalite od 1-5 se vo poseben paket.
Ама не се во посебен пакет. Т.е. се, ама ние го имаме тој пакет, значи ги имаме тие канали. Ги тргнале само од апликацијата за телефон / таблет / лаптоп.
Автоматски споено мислење:

Ама ова е чиста глупост и јас го имам истиот пакет, да завршам со работа ќе одам до некој нивни салон.
Џабе ќе одиш, само ќе се доизнервираш.

а што ќе ти се македонските арена канали ? ќе гледаш тиквеш-вларзими ?

а што ќе ти се македонските арена канали ? ќе гледаш тиквеш-вларзими ?
Јас лично Вардар ќе го гледам, ама не е само Вардар има и други содржини, ако не се лажам и јаките првенства од Европа ќе бидат само на македонските арени.

Ни ја ги немам АП на апликацијата а на МаксТВ ги имам. Втффф….. Порано беа какви пакети какви бакрачи.

Back
На врв Bottom