Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проблемот на Охрид не се охриѓаните, туку скопјаните.Проблемот на Охрид не се цените, туку Охриѓаните.
Ние скопјаните, само на кревет и лежалки сме научени. На меко, зашто не дупет камењата.Јас сакам да прашам, место за пешкир имат на некоја плажа или не морат?![]()
На која жабокречина мислиш на Ротинско Езеро?Uste be so ta zabokrecinata se zamarate ?
Stvarno ne ste salam zimi se![]()
Ауу еве го дојде овај..шо касниш толку, минатите години уште март беше нацртан на темава?Uste be so ta zabokrecinata se zamarate ?
Stvarno ne ste salam zimi se![]()
На која жабокречина мислиш на Ротинско Езеро?

Абе секоја година иставе приказни и пак градов е преполн. А таман се понадевав дека годинава ќе има помалку гужва.Океј си кажавте шо имавте не ви било убо и нема да идате разбравме. Ваше право. Не ја трујајте темата повеќе, има еден куп луѓе кои сакаат нешто корисно за Охрид да прашаат а не можат од вашите жалопојки..

Охриѓани друго ги дупит, не е до камењата….Ние скопјаните, само на кревет и лежалки сме научени. На меко, зашто не дупет камењата.
Е што ги дупит ? Мозокот ?Охриѓани друго ги дупит, не е до камењата….
И во 4 сабајле и во 4 поручек си неписмен.chola na angliski vo mojot del na svetot e short black. ni 5e ne e skapo de, tolku e tuka sekako. ima se moze se, pazi ti na ceni ako nemas i zali se na kajgana.
u 4 sabajle sum ja pisal porakata, sekoja godina istite muabeti od istite cigani kako ne vi se smaci lol