Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.650
- Поени од реакции
- 53.485
mu dade lud plot twist, na plotwist

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mu dade lud plot twist, na plotwist

не, сигурно не знаеле, туку до толку се измиени во мозоците што се спремни и лајна да сркаат само да не се нападне или искритикува албанецот. Патем ете ги затвориле, се надевам таму ќе останат подолго....одговорни лица во ЈП „Комуналец“ со се Директорката највероватно претходно се консултирале со градоначалникот и можно под притисок на општинските власти да го направиле тоа, а нека се провери и националноста на пријавените пациенти со дигестивни тегоби на инфективна , не е можно на социјални мрежи да нема ниеден коментар за осуда со загадена вода за пиење на граѓани од албански етникум, тоа дава сомневање дека биле запознати да не ја пијат гостиварската вода?
...затоа мора добро да се испитаат сите инволвирани и да се дојде до вистината и до сите кривци!

Лично имам многу хејт кон лица кои изговараат вајбер. Немој да си во нив и да ми ја расипеш позитивната слика што ја имаш стекнато кај мене.Ајде пројде, без многу потресување. Ми праќаат на вајбер од сите страни дрва корења лимови од Ќерамидница до Кисела Јабука ебате ко да сум три влакна Коце/Орце. Бидна ок е.

Лично имам многу хејт кон лица кои изговараат вајбер. Немој да си во нив и да ми ја расипеш позитивната слика што ја имаш стекнато кај мене.![]()
De be, ko vo dolinata na uraganite da zivejs pa sekoja godinaa ima vakvi vetrista, a ne ednas na 1000 godini.И кровови биле откорнати. Железара беше блокирана, имаше пандато дрво. Кај Ист Гејт имаше пандато метален столб што го блокираше кружниот тек. На Јаја Паша имаше паднато две дрва, на двете летни, авантура патувањето работа-дома. @мкд владе , а сега да имав стан у Центар ќе ми беше многу полесно!
Има и други слики.

Не ги задевај скопјаните...De be, ko vo dolinata na uraganite da zivejs pa sekoja godinaa ima vakvi vetrista, a ne ednas na 1000 godini.
Ajde nemas gajle, ke se razgibas malce![]()

Не било ова од денес. Така Локван кажа.
Си приметил и сам дека се што се случува у СК мора да се преувеличи а се што се случува надавор од СК да остане скоро незабележително.Не ги задевај скопјаните...
Нежни ни се
Здрмува земјотрес (Велес исто го осеќа), кај нас никому ништо, у Ск сите растревожени, социјалните мрежи вријат!
Исто невреме не фаќа, нас дури и вчера, значи два дена по ред.. дрва кутнати, се исто..
Ама невремево за скопјани беше трауматично искуство, Мур у Оклахома гомна да јаде![]()
Има бе, нека се активираат малку властите, нека средат дрвата, нека закројат нешто. Не е ова дворот на Влатко. И шуто и рогато гради кај што ќе му текне, им се распаѓа конструкцијата после еден силен ветер. Тоа е. Виша сила, јбг.De be, ko vo dolinata na uraganite da zivejs pa sekoja godinaa ima vakvi vetrista, a ne ednas na 1000 godini.
Ajde nemas gajle, ke se razgibas malce
I so barat ovie muabeti vo politicki slucuvanja da se komentiraat . Jbg visa sila , se desava![]()

Ова е цела државна стратегија од осамостојувањето. Искради се во неа, па влези во ЕУ за да ти изградат инфраструктура и фабрики.Едвај чекаат невреме за мрзата што ја имале последни 20 години некој друг да им ја среди.
Тие после труење сакале да ги тепаат овие од ијз, а не па секој ден да им идат.Дали Агенција за храна и ветеринарство ќе повлече продукти произведени во Гостивар и околината? Бласт радиус на оваа глупост е огромен, не е само дека водата не е за конзумирање СЕГА.
Исто што не ми е јасно, како може вода за пиење да не се контролира СЕКОЈ ДЕН? Нешто што го конзумираат 50 000 луѓе, да се контролира еднаш месечно и да се биде реактивен наместо проактивен доколку нешто не е во ред.
Секој аспект на живеење во МК станува опасен по живот, ова е ужас.
Cekaj tek zima ko ke dojdi i ko ke navrni celi 5 cm sneg. Elementarna nepogoda odma.Не ги задевај скопјаните...
Нежни ни се
Здрмува земјотрес (Велес исто го осеќа), кај нас никому ништо, у Ск сите растревожени, социјалните мрежи вријат!
Исто невреме не фаќа, нас дури и вчера, значи два дена по ред.. дрва кутнати, се исто..
Ама невремево за скопјани беше трауматично искуство, Мур у Оклахома гомна да јаде![]()

Pred nekoja godina, ustvari so be pred nekoja godina, sega proletta bese ako ne se lazam zede opstinata komunalec da gi sredva krosnite na drvata. Ko ripnaja zagrizeni gragjani, kako be ke gi kastrite, pa nie pred zgrada sami si go posadivme, vozduh ke nema, go unakazivte gradot itn itn itn....Има бе, нека се активираат малку властите, нека средат дрвата, нека закројат нешто. Не е ова дворот на Влатко. И шуто и рогато гради кај што ќе му текне, им се распаѓа конструкцијата после еден силен ветер. Тоа е. Виша сила, јбг.![]()
Добро, ајде ќе се преправаме дека нема јавно претпријатие со 600 вработени кое треба да го кастри зеленилото.Cekaj tek zima ko ke dojdi i ko ke navrni celi 5 cm sneg. Elementarna nepogoda odma.
Toa solzi se ronat, veni se secat, srceparatelni postovi od tipot gotovo dojde krajot na svetot, daj da se ubieme sega da ne se macime.
Stvarno be od koga se ispopedercija tolku, ne bea porano tolku svileni , mislam odsekogas bea ama ne do tolku
Автоматски споено мислење:
Pred nekoja godina, ustvari so be pred nekoja godina, sega proletta bese ako ne se lazam zede opstinata komunalec da gi sredva krosnite na drvata. Ko ripnaja zagrizeni gragjani, kako be ke gi kastrite, pa nie pred zgrada sami si go posadivme, vozduh ke nema, go unakazivte gradot itn itn itn....
Padna granka vrz kola, istite tie zagrizeni gragjani isto ko tebe, kaj e opstinata da sredi, da skastri itn itn itn. Isto ko so rtkite, nit me ljubis nit me drugom dajes rabotata. Vo kratki crti samo gomna da se jadelo.
Patem receno muabetot ti e kako vo subsaharska Afrika da se zalat gragjanite oti vladata ili opstinata nema nabaveno masini za sneg cistenje, a tamu sneg posledno zavrnal pred poslednoto ledeno doba ko bese. Daj stabilizirajte se malce.