Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto se desava vo Gostivar i zasto, poveke od 1000 lugje otrueni, brojkite rastat, ima li nekoj od gradot da dolovi situacija, nekako mnogu malce se zbori za ova. Ili otkako ni go zemaa vozduhot, sea na red dojde i vodata u drzavava.

Па уште и зел снима холивудско видео. 
Им забраниле да ја користат водата и за перење алишта и садови.
Ама кој ги тркала. Ако не им чини имаат пар опции на располагање. Да протестираат, да емигрираат или да ја пеат заветна.
Прегледај го приврзокот 482968
Дај бе распуштете не.Па уште и зел снима холивудско видео.
![]()
85 илј. прегледи · 3,2 илј. реакции | ❤️ „Добредојдовте во Скопје“ - порака со која испраќаме топло добредојде до сите што пристигнуваат во нашиот град. Скопје го разубавуваме со љубов, внимание и посветеност, затоа што секој детал е важен кога гра
❤️ „Добредојдовте во Скопје“ - порака со која испраќаме топло добредојде до сите што пристигнуваат во нашиот град. Скопје го разубавуваме со љубов, внимание и посветеност, затоа што секој детал е...www.facebook.com
Имаш линк за изледот од банерот? Благодарам...Следен пат само нека не дава на некој партиски малоумник да му го прави банерот со АИ. Таа црквата на банерот е Св Сава од Белград. А Александар Македонски му има пет нозе. Али ќе му признаам, ако нешто Орце има. Тоа е неверојатен ПР. Груевски, Заев, Мицковски нема политичар во Македонија кој имал или има ПР како него.
Пиарот му пали кон бумери и пензионери!Отворете го линкот од кај него, секоја објава во старт има минимум 100 позитивни коментари и илјада лајкови. И не е дека се ДПНЕ ботови зошто кај Мицко пола коментари му колнат фамилија до трето колено. Бети сегашната на Кисела Вода 90%, Карпош, Аеродром, Ѓорче Петров сегде е е исто. Не знам која агенција ја има најмено да му тера ПР, и не разбирам како тоа само он има негова индивидуална ПР агенција, али дечките си ја работат работата максимално.
Пиарот му пали кон бумери и пензионери!
И да, партиски ботови...
Плус друго е крадоначалник, друго е премер..
. На Мицко не му пишуваат вакви пораки. Јас разбирам и ботовство и умилкување, го имало секогаш ама зачудувачки ми е како само ете он некако има волку добар ПР во ДПНЕ и никој друг.
Дел и Родни пред 20 години се збогатија (ама сепак се тие познати бизнисмени) продавајќи флаширана вода која ја полнеа од чешма, така да се е веќе испробано.Им недостигало доволно количина на вода на локалното претпријатие за водовод, па некои паметни нашле да го решаваат проблемот со приклучување на цевка од Вардар ама така ја загадиле водата.
Сега ќе се зголеми продажбата на флаширана куповна вода по маркетите и дисконтите. Бизнис ќар за производителите на флаширана вода.
Пиарот му пали кон бумери и пензионери!
И да, партиски ботови...
Плус друго е крадоначалник, друго е премер..