Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Племе бе матер им ебам кисела.

Постојат основи на сомневање дека Јавното претпријатие „Водовод“, во соработка со Општина Гостивар, поставило три пумпи во корито на истечни отпадни води, преку кои се вбризгувала вода директно во главниот цевковод што го напојува градот. Оваа активност најверојатно била преземена со цел да се зголеми притисокот во мрежата поради недостиг на питка вода, со што директно се загрозува здравјето на граѓаните на Гостивар

Каур него ќе му кажува каква вода да пие. Забегани се скроз. За ова треба они највеќе да се бунат. Па роднина да ми е да стави цевка од одвод во вода за пиење нема да го бранам и јас ќе го тепам уште пред да го уапсат, а овие види ги. Во нормална држава ова се суди како тероризам, 1200 затруени не се малку, ама овде ќе поминат со опомена.Мене само ме интересира која е причината да не дозволуваат да се земат примероци од водата
Еве овие од форумот тостери и слични да кажат зошто не би дозволиле на ИЈЗ да земат примерок, да испитаат да им помогнат да имаа вода за пиење. Нели се правдаа дека не биле еманципирани, образовани вака-така бидејќи во Југославија системот го зеабавал. Што е сега проблемот?![]()
Како тоа непотребно?Сетете се пред години, во нивна слаткара низ Скопје се прошири веста дека луѓе се затруле за другиот ден да продолжат да одат во истата слаткара пошто нели каурите лажат.
Резултат: втор бран непотребно затруени шошони
Ти па како да не ги знаеш? Сигурно им е рекле дека ставање цевка од одвод во вода за пиење е халал.Каур него ќе му кажува каква вода да пие. Забегани се скроз. За ова треба они највеќе да се бунат. Па роднина да ми е да стави цевка од одвод во вода за пиење нема да го бранам и јас ќе го тепам уште пред да го уапсат, а овие види ги. Во нормална држава ова се суди како тероризам, 1200 затруени не се малку, ама овде ќе поминат со опомена.
Ова барем сами свесно се затеуле, природна селекција. Лошо е во водоводот било кој може да се напие вода.Сетете се пред години, во нивна слаткара низ Скопје се прошири веста дека луѓе се затруле за другиот ден да продолжат да одат во истата слаткара пошто нели каурите лажат.
Резултат: втор бран непотребно затруени шошони

Ни животни не се однесуваат така. Си видел мачка, куче да пие вода од истата каде што моча и сере ?Нема поглупо суштество од племето. Убаво вика Сусаро, овие уште не се ни хомосапиенси, сеуште немаат еволуирано не дошле до тоа ниво. Друго објаснување немам за ова глупо суштество што личи на човек, а се однесува како животно.
Секоја пијаница после петок, сабота вечер кога ќе испие 10 литра вино у кафана, другиот ден мисли дека од похованите тиквици и прсти и било лошо.Пумпаат од Вардар директ вода во водоводот, после храната била крива
https://www.slobodenpecat.mk/1-200-...ktorkata-na-jp-vodovod-gostivar-artana-asani/