СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    47
Добро е за фудбалот ако Меси го освои и ова првенство, за мене со претходното првенство го надмина Марадона, ако успее пак фудбалот има нов бог.
Бог е еден, сите после се само негови гласници.

Ајде сеа coming home дефинитивно, ви ебам инцестите, нација смрдена, каква лига - таква репррзрнтација, уф како ги мразам племе сатано.

Па да не беше Пикфорд 4-5 гола не му бегаја, две стативи плус, шо повеќе ? Од заслужено - нсјзаслужено !!!!

Види ги Аргентина, гласав за нив од старт, ако пред 4 год. ми беа први фаворити за злато и освоија, сега не бев толку сигурен, дека сега ќе одат до крај, мадлаци до колена сите !!! Се е пак на нивна страна.....
Меси шо да се кажи човече за тебе, арно излегоја триста чуда со вештачки интелегенции, да можат по деценија, две и три да го видат најголемиот на сите времиња !!!!:cuc::cuc::cuc:

Добро е за фудбалот ако Меси го освои и ова првенство, за мене со претходното првенство го надмина Марадона, ако успее пак фудбалот има нов бог.

Пеле има три.

Шта речи? Ова е меѓу оние ретки ситуации каде одговорноста целосно паѓа на селекторот. На играчите нема што да се замери, тие се кои се, солидна екипа. Како тоа немаше man marking на Меси, типот има 40 години и не е нешто брз особено, овој го остави да стои по десна страна и да се мести пола саат да додаде, ако рандом лаик може да го види тоа, како му избегало на освајач на ЛШ како Тухел? врвен професионалец wtf? Никогаш нема да се заборави овој тренерски ужас по второ полувреме. Олеснителна околност е што сепак стигна до полуфинале, видовме како завршија Бразил, Германија, Холандија и други за кои се сметаше дека ќе догураат далеку.
Франција донекаде слична ситуација, Дешам е во голема мера одговорен за испаѓањето.

Кој ќе биде селектор на англија за трето место хаха.
Пеле има три.

Шта речи? Ова е меѓу оние ретки ситуации каде одговорноста целосно паѓа на селекторот. На играчите нема што да се замери, тие се кои се, солидна екипа. Како тоа немаше man marking на Меси, типот има 40 години и не е нешто брз особено, овој го остави да стои по десна страна и да се мести пола саат да додаде, ако рандом лаик може да го види тоа, како му избегало на освајач на ЛШ како Тухел? врвен професионалец wtf? Никогаш нема да се заборави овој тренерски ужас по второ полувреме. Олеснителна околност е што сепак стигна до полуфинале, видовме како завршија Бразил, Германија, Холандија и други за кои се сметаше дека ќе догураат далеку.
Франција донекаде слична ситуација, Дешам е во голема мера одговорен за испаѓањето.
Но неможе Дешамп да се спореди со Тухел, Дешамп има успех зад себе, нема катастрофална грешка, беа надиграни во средниот ред, Дешамп ја воскресна Франција после Ремјонд Доменех, Тухел ја направи саботажата на веков, никогаш не сум видел ваков тренерски аматеризам.

^^ваков carryjob немало уште од Леброн во Кливленд... надреално

Инаку, предвидување за финалето: Шпанија тепа со контроверзна судиска одлука :cenzura:

Се додека Аргентина го има факторот Меси неможе Шпанија да се смета фаворит, Аргентина исто во 2022 влезе како аутсајдер во финалето против Франција и стигнаа до пенали, ќе биде интересно финале.

Кој ќе биде селектор на англија за трето место хаха.

Но неможе Дешамп да се спореди со Тухел, Дешамп има успех зад себе, нема катастрофална грешка, беа надиграни во средниот ред, Дешамп ја воскресна Франција после Ремјонд Доменех, Тухел ја направи саботажата на веков, никогаш не сум видел ваков тренерски аматеризам.
Па да но на Тухел ова му е прво СП, Дешам прво такмичење му беше ЕП2016 кога не успеа да ја добие Португалија без Роналдо. Тоа не значи дека Тухел ќе освои нешто, но како за прво СП/ЕП не е трагедија. Трагедија е тактичкото дно кое го допре, ова го има на сеоски фудбал, не знаев дека ќе видам вакво нешто на СП.

Инцести, свирете ја химната пак. Најгнасно нешто на спортски настан.
Па добро и Аргентинците за време на англиската химна пееа „кој не скока тој е Англичанец“ и се натпреваруваа погласно да пеат од Англичаните, па после овие ја свиреа нивнава химна. Се очекуваше тензија помеѓу двеве земји, сепак беа во војна и свежи им се сеќавањата од тоа, а и се осети и на за време на химните, кај навивачиве, ама и кај играчиве особено на почетокот кајшто се искршија од мавања.

Edit: Еве и фудбалерите со провокација.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom