СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    29
Како можи некој Меси да го мрази бе,
Ретко кој Меси го мрази.
Хејтот е спрема к*роглавите и лигави негови подржувачи, кои го отекоа. Добар е, не супер е. Е дали е подобар од Марадона, од овие овде никој не може да ти каже, оти само на снимки го имаат гледано.

А што направи малото еврејско џуџенце? Гол да не даде случајно?
Колку години имаш бе греву? Дури не вреди ни да те пцујам.

IMG_8763.jpeg
Еве ти гледај, јајцата да му ги јадеш.

До ова СП, мислев дека муабетите за Меси и Роналдо, уште се живи само кај Индијците на твитер.:icon_lol:

Ете Тухел 2021. Иначе Аморимчо имаше таков обичај да брани 1:0 и скоро никад не одбрани.
Тогаш Тухел почна со 3-4-3 (со два винг бека), и така и ја заврши утакмицата против Сити. И тогаш можеше да се случи ладен туш во последни секунди, па којзнае што ќе беше во продолжетоци.

Денес можеби требаше Џејмс да го прати во средина после одредено време, со Рајли и Спенс на бекови. Да стави играчи кои можат да истрчаат контра како Мадуеке (Сака не знам колку беше спремен). Џабе се муабетиве веќе секако.

Инцести, свирете ја химната пак. Најгнасно нешто на спортски настан.

Што да се каже за МЕСИ апсолутен маестро!!

А на туШел нека му туши….

Инцести, свирете ја химната пак. Најгнасно нешто на спортски настан.
Англиската химна одеше прва и не дека ја испочитуваа дел од присутните аргентински фанови. Тоа не го оправдува свирењето отпосле секако.

Тогаш Тухел почна со 3-4-3 (со два винг бека), и така и ја заврши утакмицата против Сити. И тогаш можеше да се случи ладен туш во последни секунди, па којзнае што ќе беше во продолжетоци.

Денес можеби требаше Џејмс да го прати во средина после одредено време, со Рајли и Спенс на бекови. Да стави играчи кои можат да истрчаат контра како Мадуеке (Сака не знам колку беше спремен). Џабе се муабетиве веќе секако.
Викаат кога ќе се скрши колата триста патишта се наоѓаат.
Реално премија е за Англија што стигна до овде. На грб на Кејн и Белингам се тука. Е не е секој ден Велигден, Скалони не е слеп. Кејн не се виде, Белингам само по глупи работи. Рајс го тргна настрана или он се тргна, Андерсон му организираше игра. Плус многу напувани некако, Аргентинциве душа оставија на терен, овие како на голф да беа дојдени.

Поголема тренерска саботажа до сега не сум видел, но мило ми е што Англичаните изгубија.
Не би сакал да пишувам конспирации, но смешно е што германец повторно ги ебе грдите, искусен тренер е, ако свесно ги саботирал секоја му чест, убер алес :pos:

Zasluzen poraz za englezive nema sto. Mnogu go cenam Tuhel kako trener ama ova vecerva mu e ogromna damka vo karierata. Nesfatlivo mi e zosto se povlece tolku mnogu nazad, tolku rano..

Mesi kolku i da ne go sakam od sto mi e dosadeno da gi citam drkadziive negovi, vecerva izigra strashen mech, nemase gol ama kakvi topki deleshe, kolku se trudeshe, masiven respekt sekako.

Ke bide dosta izednacheni finalevo, mislam deka Spanija ke pobedat zosto koj ke cita pak drkadziive na Mesi.

Не бе ти се чини.

О бруко бе, да не вадам скришотови од чет група што ја имаме за фантази. Дечки што во животот фудбал виделе само во кладилница пишаа дека со вака повлечена Англија, ке го јадат до крај. Чим тие можеа да претпостават, што останало за другите што малку подетално го следат фудбалот. Светот знаеше дека ова ке се случи, овој вика, лесно е да се суди отпосле. :pos:

Добро е за фудбалот ако Меси го освои и ова првенство, за мене со претходното првенство го надмина Марадона, ако успее пак фудбалот има нов бог.

Back
На врв Bottom