СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    89
Вие што се жалите на коментатори, секаде се исти. Јас ја гледав на Fox и еве три од најдобрите коментари кои ми ѕвонат во главава:

"Тhe whole stadium is red with Spain supporters" (буквално половината се Белгијци во црвени дресови).

"Тhis was one of the best matches in the world cup" (WTF??!!)

"Here is Yamal... he is sensational!!! (го измрда малце Доку и ја погоди мрежата од надвор, ни блиску до гол)

Подобро да не им се обраќа внимание.

Фуриозната тики-така бог од фудбал Шпанија чека на харамболот Арсеналовски Мерино да ги оправи. Две рунди по ред ради него идат даље. Но толку е, Франција ќе им ебе матер у полуфинале.

Поздрав до Џамал, Педерсито, КУРбаси и останати небитни.

Родри повторно класа, топка не поминува кај него, најкомлетен ДМ евер, во една минута прави пас за Јамал, во друга му спречува чист гол на Де Брујне. Еден од најдобрите играчи на првенствово во сенка на другиве звезди.
Родри или Јамал?

Вие што се жалите на коментатори, секаде се исти. Јас ја гледав на Fox и еве три од најдобрите коментари кои ми ѕвонат во главава:

"Тhe whole stadium is red with Spain supporters" (буквално половината се Белгијци во црвени дресови).

"Here is Yamal... he is sensational!!! (го измрда малце Доку и ја погоди мрежата од надвор, ни блиску до гол)

Види, ни србите не се цвеќиња, се занесуваат. Ама нашиов е бисер балкански. Лупа глупости на празно место.
Кобе да го ставеа поинтетесно ќе беше :)

Добра антиципација, вакви играчи у Нба се доста ценети, скок во напад е потенцијален кош или нов посед.
Чудно како никој не го сфаќа озбилно Мерино за да го пазат повеќе, човекот е мајстор за вакви голови.
Да. Одлично го читаат Јамал што прави. А овој доста незгодни топки шутира. Двајцата ја читаат играта одично и сконцентрирани се на такви ситуации. Мерино беше многу добар играч и во Сарагоса.

Брат имал да си ебе век ќумбето...

Братму изгледа постар од него.

Изгледа како да пие ракија секое сабајле и кога ќе му преговори некој се смее шеретски и вика хехеее за дезинфекција бато. :pos:

Резервистот Микел Мерино сега има повеќе нокаут голови на СП од сеоскиот GOAT што играше на 6 првенства.
Cracking Up Lol GIF by STRAPPED!

“At least the pizza is delicious in this stadium” и продолжи да кажва за пиците пред некој ден незнам шо утакмица. :lolzz: :tapp: И јас се ви се чудам со коментатоторите ептен е пренапумпано.

Го слушам коментаторот на ХРТ и пак не ми е јасно во 30 и кусур години, да не сме способни еден коментатор на тоа ниво да извадиме, дали е до јазик и немање поетичност како во српско Хрватскиот јазик, или пак до неможност да се пронајде некој што има свои карактеристики во кометирањето па се врти на некој постоечки стандард.

А бе нашиве не можат играчите да ги препознаат на терен, Југо вчера го мешаше Мазрауи, дечкото е единствениот келав играч на терен. Игра CB, Мароко напаѓа од лев бек, овој вика, еве го Мазрауи. Малку ако размислиш, ке сфатиш дека нема што тој играч да бара таму, и пази, НЕ ИЗГЛЕДА така Мазрауи.

Не дај Боже да мора тактичка анализа да направи, кој играч каде влегува во напад и како се брани една репрезентација, каква тактика. Овие делува дека влегуваат од сендвичара директно во студио. Му го даваат прееска Фернандо Иеро во кадар, овој мукла, поима нема кој е. А бе излези си од кабината пронто.

Мерино ќе ја реши оваа.
Ја реши Ламенс.

Едноставно не ги бива за фудбал. За НФЛ се квалитетни. Ама кога ке чујам тоа нивното Are you kidding me, кога нешто добро ке се случи, толку, повраќаници.

Едноставно не ги бива за фудбал. За НФЛ се квалитетни. Ама кога ке чујам тоа нивното Are you kidding me, кога нешто добро ке се случи, толку, повраќаници.
Овен Харгривс и Дарен Флечер коментираа на Фокс. :D

Каков играч на мечот бе слепци едни, тој гревот еднаш не успеа да пројде, ццц.

Back
На врв Bottom