СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето ќе се затвори: .
Фрапантно. Барем фудбалските теми беа нормални и можеше да се посмееме некогаш. Штом и тука почнавте да серете, време е лека полека да се пакувам.

Pierluigi Collina, Chairman of the FIFA Referees Committee:
▪️
"Egypt's Marwan Attia clearly stepped on the foot of Argentine defender Lisandro Martínez. The referee made the correct decision to disallow the goal."
▪️
"The contact between Egypt's Mohamed Salah and Argentina's Julián Álvarez was a normal coming together during play and not a foul. The referee's decision was correct."

Ај можи ние не знајме, ама Колина па ич! Седете и уживајте во фудбалот и не се замарајте премногу

Една слика илјада зборови.
Прегледај го приврзокот 482055
Од маки се пензионираше човекот па му ветија некое Светско и Копа Америка да се врати.
Тоа доволно кажува,да бил форсиран ќе освоеше и 2014 Светско и Копа Америка тие години.Му ветиле да се врати од пензија :pos::pos:
Баш сакам да освои и годинава со сумљив пенал во 119та минута,мислам дека светов ќе изгуби 20% од популацијата од мака од вакви како тебе и уште неколку пациенти :D

Едно е фаворизирање или туркање од судии, друго е местење. Сериозно, не гледам до сега каде е туркана Аргентина, а да ти болдирам дека имам 0 емоции и кон Меси и кон Роналдо, поточно кур ме заболе за двајцата. Тоа што не се свирел не знам некој ситен фаул или корнер е комедија и муабет за пред коперација. Ако сериозно мислиш дека она над Салах е пенал тогаш не знам што да ти кажам, друг спорт гледаме очигледно. Да нагласам, за мене не е фаул ни она над Лисандро, ама мора да го земеме во предвид фактот дека овие работи ги свират, ЈЕБИГА. Зошто не е фаул? Затоа што секој што играл барем рекреативно фудбал знае дека она е многу мек контакт и се дешава у дел од секунда, не е ниту страшен старт ниту нешто слично, башка во дуел се двајцата, ама кога ќе го види народот на ултра успорена снимка изгледа како со багер на нога да му згазнал некој и затоа уствари и го поништија голот. 0-2 водеше Египет на 10 минути до крај побогу, какво црно туркање од судии какви бакрачи, али ако им е, пак нека мешаат Палестина, Израел, Газа, христијани, муслимани и све остало, кој ги ебе искрено.
Не алудирав конкретно на Аргентина и на утакмицата со Египет. Ги гледав само последните 15 минути од прво, кога буквално ништо не се случи. Немам видено ниту една од спорните ситуации.

Муабетот ми беше општ. Местење, „ненамерни“ пропусти и фаворизирање од судии секогаш имало и ќе има и никако не можам да разберам зошто моментално е тоа толку контроверзна тема на форумов.

Луѓето мислат местењето е како сипи и напиј се и ќе се намести светско кое го гледа 70% од светот за мераци на Меси...

Што е најинтересно, нити сум го навредил нити ништо. Си тера вака долго време, не е ни прв пат ни последен.
Нема опција да се воведе при регистрација задолжителен код на мобилен за активирање на профил?
Барем така лимитиран ќе биде секој со еден профил и еден број.

Од се што гледавме, нема да е големо чудо Мароко, Белгија, Норвешка и Швицарска да поминат.

Освен Франција која што отскокнува многу и ќе е чудо да помине Мароко (не е дека не може и Франција да се посерат), кај сите други дуелите се многу поблиску, топка е сепак.

Back
На врв Bottom