Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Да се најдеш на темава треба да се сфати како комплимент. И во ролка да се слика пак ќе ја испоштоваме пошо девојката е преубава, само на педер и на мртовец не му мрда.
И мене не ми мрда. :pos:

Bitno e kako ne e. Ova pokraj devojce pomina pred minimum 20 godini, ako ne i zgora :D
Дали знајш колку ми прави ќеф ко ќе ми речат девојче. :D

Моментот ко го сетив то, почнав на сите постари дами да им викам девојче/чупе/душо. :D

Дали знајш колку ми прави ќеф ко ќе ми речат девојче. :D

Моментот ко го сетив то, почнав на сите постари дами да им викам девојче/чупе/душо. :D
Dobro duse ;)

Последно уредено:
Има разлика меѓу дрес код за на свадба и аутфит за на плажа. Ама вие сте мажи, не ја знаете разликата меѓу свечен сатенски фустан и блуза за на плажа.
Kolku sakate dotervajte se i sminkajte se, prav maz pak vo gazot i vo cickite prvo ke se zagleda, ako gi imate sekako. Ako ne togas jbg vo ocite :toe:

Kolku sakate dotervajte se i sminkajte se, prav maz pak vo gazot i vo cickite prvo ke se zagleda, ako gi imate sekako. Ako ne togas jbg vo ocite :toe:
Па зато постојат форумите валда, за да си гледаме во паметот. Ретки се тие што си нашле девојка на форум.

Би ги ударал стерео и Агнеса и Маја Г. негде у изрентана вила на прв крак и после би го носел на гиро у Калитеа облечени со миничи со све Моно Алекс да дрка у кола со бугарски таблици од надвор.

Back
На врв Bottom