- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 5.461
- Поени од реакции
- 16.589
И мене не ми мрда.Да се најдеш на темава треба да се сфати како комплимент. И во ролка да се слика пак ќе ја испоштоваме пошо девојката е преубава, само на педер и на мртовец не му мрда.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене не ми мрда.Да се најдеш на темава треба да се сфати како комплимент. И во ролка да се слика пак ќе ја испоштоваме пошо девојката е преубава, само на педер и на мртовец не му мрда.

Епа ти си педер.И мене не ми мрда.![]()
Епа ти си педер.
Devojceto ?Затоа сега е во темава девојчето![]()

Шо е битно то?Devojceto ?![]()
Bitno e kako ne e. Ova pokraj devojce pomina pred minimum 20 godini, ako ne i zgoraШо е битно то?

Дали знајш колку ми прави ќеф ко ќе ми речат девојче.Bitno e kako ne e. Ova pokraj devojce pomina pred minimum 20 godini, ako ne i zgora![]()

Dobro duseДали знајш колку ми прави ќеф ко ќе ми речат девојче.
Моментот ко го сетив то, почнав на сите постари дами да им викам девојче/чупе/душо.![]()

Има разлика меѓу дрес код за на свадба и аутфит за на плажа. Ама вие сте мажи, не ја знаете разликата меѓу свечен сатенски фустан и блуза за на плажа.
Kolku sakate dotervajte se i sminkajte se, prav maz pak vo gazot i vo cickite prvo ke se zagleda, ako gi imate sekako. Ako ne togas jbg vo ociteИма разлика меѓу дрес код за на свадба и аутфит за на плажа. Ама вие сте мажи, не ја знаете разликата меѓу свечен сатенски фустан и блуза за на плажа.

Па зато постојат форумите валда, за да си гледаме во паметот. Ретки се тие што си нашле девојка на форум.Kolku sakate dotervajte se i sminkajte se, prav maz pak vo gazot i vo cickite prvo ke se zagleda, ako gi imate sekako. Ako ne togas jbg vo ocite![]()
Ливадарка-кучено под сенка таа на сонце се печит ко гуштер!
Epten, skoro kako mitsko zivotince se tie, forumski ednoroziПа зато постојат форумите валда, за да си гледаме во паметот. Ретки се тие што си нашле девојка на форум.