Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој ли е истиот со десната града што лупна? Ако е тој - ЦАР!Брат многу се нервирам кога трескаат зелени, разбирам лапсуз ама ова овие што го коментираат е срамота, елементарно непознавање на работите, за основни работи се бламираат, грешат играчи, кажуваат информации на памет, каша попара...
Во живо среќа не го знаеш и не си го прашал ништо за Серија АВиди го овој Зоран бе повеќе од Иреал ме нервира, 30та минута е а има еден тон глупости кажано до сега. Не е Парамидос него Пирамидис тимот од Египет, Бока нема 2000 години освоено титула, а не да е актуелен Апертура шампион и да не набројувам даље. Отворил 200 табови на Гугл и кажува работи за кои нема ПОИМА. Ќути аман не кур се прај интересен, копиле шугаво.
. Добар чоек е иначе ама досаден ептен.Не беше он мислам, Игор Паневски ко да го тресна тоа со цицката.Овој ли е истиот со десната града што лупна? Ако е тој - ЦАР!![]()
На колку да ја ставиме?Класична 2-1 или 2-Х со аргентина натака штела. Овие не се ни у иста категорија.
Литро крв, куќа и канта сирење, сигурица.На колку да ја ставиме?