Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Се извинувам шефе. :D Eве вечер Меси нека даде гол надвор од 16ник и ќе го постирам цел тикет.

По 2.400 - 2.600 се и двете. Чисто за ќејф. :D
Ма и шо 240 и 260 да се небитно е, добивка си е добивка, коментирав само за намената на темата. Да ти се множат.

Screenshot 2026-07-04 at 21.40.40.png

Среќно ова влезе иако го извадија. Плус екстра кредити беше. Сега за Франција вечер мислам Дембеле или диктаторот да го играм. Олисие повеќе на асистирање е фокусиран. Мада и тој шутира доста. Гледам Олисие нема до сега гол дадено. Мислам дека редно е да испука прв гол.

Последно уредено:
IMG_2268.jpeg

Ќе има за пиво :D Со нивни пари најдобро се игра.
Автоматски споено мислење:

IMG_2269.jpeg

Мислам дека ги затворив Бет365 :pos:

Последно уредено:
Ја гу иам тачан два два,ке добију.

Прееска за малце, Бразил да даеше два гола плус.

Абе што да играме денеска? Бош некако ми е за типување. Јамал слаба форма е, го чуваат поради повредата. Од Португалија па сите се нестандардни. Нето ми оди на памет да забие за нив да се проба. И Ламал што знам. Или Ојарзабал. Или фикс двојка Шпанија со кец Сад.

Абе што да играме денеска? Бош некако ми е за типување. Јамал слаба форма е, го чуваат поради повредата. Од Португалија па сите се нестандардни. Нето ми оди на памет да забие за нив да се проба. И Ламал што знам. Или Ојарзабал. Или фикс двојка Шпанија со кец Сад.
Јамал и Роналдо по 3 шута и ГГ

Јамал и Роналдо по 3 шута и ГГ
Сеа глеам. Ќе пуштам на шутеви. Нека има. Срамота еј гледам Америчкиве кладилници колку само се напредни од Европскиве. Буквално на тоа дали копачките жолти или црни ќе му бидат има да се кладиш. Бет 365 ем квотите помали ем ништо нема. Дури и корните ги тргнаа.

Микел 2+шута. По еден шут на Јамал и Роналдо. И 3+ цела. Да видам дали има игра Јамал гол или асистенција. Исто и за Нето.
Балогун 2+ шута за вечер. И ќе видам со корни некој бет. Инаку во Европа на myStake има да се играат вакви игри.

Back
На врв Bottom