СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето ќе се затвори: .
Ја гледам шансата на Ендрик и го замислувам Роналдо дебелиот како прави потег десно, па лево и голманот отишол во аут со изместена кичма. Колку едноставно изгледаше кога го правеше тоа у пичку матер.
Ronaldo at 300kg receiving the same ball that Endrick received

Ronaldo at 300kg receiving the same ball that Endrick received

Epa ovde stanuva zbor za fenomenot, prv dopir, idealen, so sto si ovozmozi vtor so koj go izmesa golmanot.
Prviot dopir na Endrik, koj e levak, ja nasoci topkata ko da e desnak, a vtopriot bese prikazna za sebe, epska katastrofa, epska.

Karlo go izgubil sensot moram ova da go kazam, prvo sto padna pod pritisokot da go zeme Nejmar koj imase 0 impakt na svetskoto, dadeniot penal vcera dzabe ke mu se racuna, so 0 se mnozi, vtoro, bese trener na Real, go trenirase Endrik koj ne se nametna kaj nego, dojdoa drugi treneri i kaj niv ne se nametna vtorata sezona bese daden vo Lion na suva pozajmica, i kako iskalkulira Karlo deka e idealna opcija za ova SP?

Si pukase u koleno so izborot na igraci, fakt e deka generacijata mu e istoriski najumrena, no negovite odluki samo bea kapak za epilogot koj skoro site go znaea otkako go vidoa spisokot na igraci.

Pa Norveska samo so Haland ima bolja navalna linija od eden Brazil, i toa duplo, so Vinisius ne znaes na koja noga e stanata ekipata, iako ne pokaza nisto od ona gomno od karakter sto go imase tuka Vini, ama pa od druga strana, ni igracki ne pokaza nisto, bese del od siviloto.

Халанд е моментално напаѓачот што е во најформа. Колку е брутален професионалниот спорт. Габриел половина секунда го изгуби од вид, и овој му даде гол.
Имаше една компарација на Венгер ако не се лажам, колку опции во секунда процесира добар фудбалер, колку супер играч. Мислам 4 на 10 беа. Е тоа ти е Габриел, додека он се опули, ојде возот.
Epa ovde stanuva zbor za fenomenot, prv dopir, idealen, so sto si ovozmozi vtor so koj go izmesa golmanot.
Prviot dopir na Endrik, koj e levak, ja nasoci topkata ko da e desnak, a vtopriot bese prikazna za sebe, epska katastrofa, epska.

Karlo go izgubil sensot moram ova da go kazam, prvo sto padna pod pritisokot da go zeme Nejmar koj imase 0 impakt na svetskoto, dadeniot penal vcera dzabe ke mu se racuna, so 0 se mnozi, vtoro, bese trener na Real, go trenirase Endrik koj ne se nametna kaj nego, dojdoa drugi treneri i kaj niv ne se nametna vtorata sezona bese daden vo Lion na suva pozajmica, i kako iskalkulira Karlo deka e idealna opcija za ova SP?

Si pukase u koleno so izborot na igraci, fakt e deka generacijata mu e istoriski najumrena, no negovite odluki samo bea kapak za epilogot koj skoro site go znaea otkako go vidoa spisokot na igraci.

Pa Norveska samo so Haland ima bolja navalna linija od eden Brazil, i toa duplo, so Vinisius ne znaes na koja noga e stanata ekipata, iako ne pokaza nisto od ona gomno od karakter sto go imase tuka Vini, ama pa od druga strana, ni igracki ne pokaza nisto, bese del od siviloto.
Јас и синоќа, еве и сега после твојов пост пробувам да се сетам, кого требаше да земе Карло, да не биде вака умрена репрезентацијата на Бразил? И не најдов никого, бар од ова што се тркала по Европа.

Имаше една компарација на Венгер ако не се лажам, колку опции во секунда процесира добар фудбалер, колку супер играч. Мислам 4 на 10 беа. Е тоа ти е Габриел, додека он се опули, ојде возот.

Јас и синоќа, еве и сега после твојов пост пробувам да се сетам, кого требаше да земе Карло, да не биде вака умрена репрезентацијата на Бразил? И не најдов никого, бар од ова што се тркала по Европа.
Жоао Педро даде повеќе голови и од Ендрик, и од Куња и од Нејмар

Абе каков Жоао Педро, со него, без него исти курац ќе беше. Прајм Роналдо да го имаа со онаа игра и памет исто ќе завпшеа. Проблемот на Бразил е што не постои тимска игра. Кој како фати топка на 30 метри, пробува сам да помине 4-5 играчи и гол да даде. Секој влегол у филм дека е херојот кој ќе го носи Бразил до финале, затоа и ќе си гледаат од дома четвртфинале.

Pa ne zimame ja i ti 10m evra godisno druze, pa da mu ja mislime za toa.
Nejmar e zemen zasto vo Brazil ima status na bog kaj lugeto, iako bese povreden, iako igra vo Santos i se bori za opstanok, se kara so navivaci i igra ocajno, iako i na samoto SP dojde povreden i ne bese vo moznost da igra vo grupnata faza, znaci ke preseces be me boli kur sto mislat nepismeni luge, trener si, platen si debelo, zimas igrac koj od start e minus, samo cirkulira kako ime na papir hartija, na kraj rezultatite ke ti presudat a ne dali si go zemal Nejmar ili ne.

Ima iljadnici brazilski fudbaleri, mladi talenti sto ti ja znam, ke se najdese nekoj mesto Endrik konkretno koj 2 sezoni e tezok flop, od koi edna kade Karlo mu bese trener, za Nejmar ima soglasnot za Joao Pedro od Celzi.

Imase i drugi diskutabilni igraci sto bea del od timov, ko Paketa kockarot na primer.

Mnogu isto taka gi odra niv i neigranjeto na Raphinha, toa mu dojde ko kapak, mozda najdobra forma imase zadnji nekolku sezoni od cela navalna linija, podobra i od onaa na Vinisius.

Фудбалот не е само спорт туку и бизнис. Нејмар продава дресој, фаној шо никогаш за Бразил не би навивале, гледаност итн. Без Нејмар продажбата на дресој и гледаноста на Бразил се намалва. Пример кој би купил дрес од Данило? Зато, не секоја одлука за земање на играч е на Анчелоти џабе бладвате.

Фудбалот не е само спорт туку и бизнис. Нејмар продава дресој, фаној шо никогаш за Бразил не би навивале, гледаност итн. Без Нејмар продажбата на дресој и гледаноста на Бразил се намалва. Пример кој би купил дрес од Данило? Зато, не секоја одлука за земање на играч е на Анчелоти џабе бладвате.
Лепи, ништо повеќе не успева од успехот.
Да догураа до финале, па и ако освоеа, чек да видиш Ендрик, Рафиња, Вини како ќе добијеа статус.
Вака тонат се' подлабоко.
Инаку твојот муабет сите го знајме, за фудбалскиот дел лафевме.

Back
На врв Bottom