Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ronaldo at 300kg receiving the same ball that Endrick receivedЈа гледам шансата на Ендрик и го замислувам Роналдо дебелиот како прави потег десно, па лево и голманот отишол во аут со изместена кичма. Колку едноставно изгледаше кога го правеше тоа у пичку матер.
Вчера како мало дете го леташе Габриел. За таа мрцина треба одговарачки тежина.Ќе го залепи Брн на Халанд Тухелот , така ми личи работава.
Баш ова го имав на ум, знам од негде ми се вртеше ова во глава.Ronaldo at 300kg receiving the same ball that Endrick received
Epa ovde stanuva zbor za fenomenot, prv dopir, idealen, so sto si ovozmozi vtor so koj go izmesa golmanot.Ronaldo at 300kg receiving the same ball that Endrick received
Имаше една компарација на Венгер ако не се лажам, колку опции во секунда процесира добар фудбалер, колку супер играч. Мислам 4 на 10 беа. Е тоа ти е Габриел, додека он се опули, ојде возот.Халанд е моментално напаѓачот што е во најформа. Колку е брутален професионалниот спорт. Габриел половина секунда го изгуби од вид, и овој му даде гол.
Јас и синоќа, еве и сега после твојов пост пробувам да се сетам, кого требаше да земе Карло, да не биде вака умрена репрезентацијата на Бразил? И не најдов никого, бар од ова што се тркала по Европа.Epa ovde stanuva zbor za fenomenot, prv dopir, idealen, so sto si ovozmozi vtor so koj go izmesa golmanot.
Prviot dopir na Endrik, koj e levak, ja nasoci topkata ko da e desnak, a vtopriot bese prikazna za sebe, epska katastrofa, epska.
Karlo go izgubil sensot moram ova da go kazam, prvo sto padna pod pritisokot da go zeme Nejmar koj imase 0 impakt na svetskoto, dadeniot penal vcera dzabe ke mu se racuna, so 0 se mnozi, vtoro, bese trener na Real, go trenirase Endrik koj ne se nametna kaj nego, dojdoa drugi treneri i kaj niv ne se nametna vtorata sezona bese daden vo Lion na suva pozajmica, i kako iskalkulira Karlo deka e idealna opcija za ova SP?
Si pukase u koleno so izborot na igraci, fakt e deka generacijata mu e istoriski najumrena, no negovite odluki samo bea kapak za epilogot koj skoro site go znaea otkako go vidoa spisokot na igraci.
Pa Norveska samo so Haland ima bolja navalna linija od eden Brazil, i toa duplo, so Vinisius ne znaes na koja noga e stanata ekipata, iako ne pokaza nisto od ona gomno od karakter sto go imase tuka Vini, ama pa od druga strana, ni igracki ne pokaza nisto, bese del od siviloto.
Жоао Педро даде повеќе голови и од Ендрик, и од Куња и од НејмарИмаше една компарација на Венгер ако не се лажам, колку опции во секунда процесира добар фудбалер, колку супер играч. Мислам 4 на 10 беа. Е тоа ти е Габриел, додека он се опули, ојде возот.
Јас и синоќа, еве и сега после твојов пост пробувам да се сетам, кого требаше да земе Карло, да не биде вака умрена репрезентацијата на Бразил? И не најдов никого, бар од ова што се тркала по Европа.
Pa ne zimame ja i ti 10m evra godisno druze, pa da mu ja mislime za toa.Имаше една компарација на Венгер ако не се лажам, колку опции во секунда процесира добар фудбалер, колку супер играч. Мислам 4 на 10 беа. Е тоа ти е Габриел, додека он се опули, ојде возот.
Јас и синоќа, еве и сега после твојов пост пробувам да се сетам, кого требаше да земе Карло, да не биде вака умрена репрезентацијата на Бразил? И не најдов никого, бар од ова што се тркала по Европа.
Лепи, ништо повеќе не успева од успехот.Фудбалот не е само спорт туку и бизнис. Нејмар продава дресој, фаној шо никогаш за Бразил не би навивале, гледаност итн. Без Нејмар продажбата на дресој и гледаноста на Бразил се намалва. Пример кој би купил дрес од Данило? Зато, не секоја одлука за земање на играч е на Анчелоти џабе бладвате.
Лепи, ништо повеќе не успева од успехот.