Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Го порача? Стигна?

Не, и јас порачав од новиот гостински на Баерн сезона 26/27 исто од Дресови Онлајн и треба да стигне вторник кај него па рече ќе ме контактира наредната недела. Инаку пред 3 недели го нарачав.
received_1319970283406917.jpeg
received_985800387231263.jpeg

Јас сакам да го земам тој од Курасао и Коста Рика, мн ми изгледаат добри. Само чекам да стигне домашниот од Баерн, да видам бројката дали ќе ми е ОК.

Јас сакам да го земам тој од Курасао и Коста Рика, мн ми изгледаат добри. Само чекам да стигне домашниот од Баерн, да видам бројката дали ќе ми е ОК.
Кажи кога ќе ти стигне како си задоволен, си го нарачав од Курасао, број поголем, за секој случај.

Кажи кога ќе ти стигне како си задоволен, си го нарачав од Курасао, број поголем, за секој случај.

Шо носиш регуларно како бројка, а шо порача?
Јас нодам М, дечкото од DresoviOnline препорача L.

Шо носиш регуларно како бројка, а шо порача?
Јас нодам М, дечкото од DresoviOnline препорача L.
Ист случај. М носам, ама ми препорача L. Италија дресот ми е М, ок ми стои ама ова и дека на невидено, подобро да ми е малку поголем.

Najloshi dresovi otkako ja gledam Barca.

Остава малце утисак на интрово од Нетфликс.

@Uli Hoeneß - ти стигна Баерн дресот?
Ако да - пиши нешто :)

@Uli Hoeneß - ти стигна Баерн дресот?
Ако да - пиши нешто :)

Да, стигна Добар е. Малку долг ми беше, но го скратив. Убаво општо легна.
Задоволен (y)

Па во меѓувреме добив за поклон и домашниот дрес ланскиот што беше 25/26, но не е толку лош како што ми изгледаше на ТВ. :D
И тој добро ми легна.

Najloshi dresovi otkako ja gledam Barca.
Имале некои катастрофални, ама во право си, овие се едни од полошите. Барем вака на слика така изгледаат. Ќе видиме на терен, ама каде бе со овие линии :icon_lol:

Да, стигна Добар е. Малку долг ми беше, но го скратив. Убаво општо легна.
Задоволен (y)

Па во меѓувреме добив за поклон и домашниот дрес ланскиот што беше 25/26, но не е толку лош како што ми изгледаше на ТВ. :D
И тој добро ми легна.

А која величина зеде?

Јас сум 183cm со 83kg, порачав L...

Back
На врв Bottom