Ska Maniac
Бараба
@Vanlok не знам дали и колку пратиш фудбал но во ситуацијава не е ни битно толку. Кажи ми вака на прва по сликава што би помислил за твојот омилен клуб ако ги видиш со ваква слика во јавност ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
„Ватафак!“ и/или „Што кој кyp бараат да се сликаат со кечиња на глава“?@Vanlok не знам дали и колку пратиш фудбал но во ситуацијава не е ни битно толку. Кажи ми вака на прва по сликава што би помислил за твојот омилен клуб ако ги видиш со ваква слика во јавност ?
Тоа е муабетот што го правев со овој Педро што ме тагнал.„Ватафак!“ и/или „Што кој кyp бараат да се сликаат со кечиња на глава“?
А кој ги свртел левичарите против нив?Moe mislenje e deka u posledno vreme imaat oladeno so nivnata propaganda so ogled na toa sto uspeaa levicarite da gi svrtat protiv niv.
Можда левичарите имаат некој нов спонзор?Самите фудбалери веројатно не разбираат ни пола процент од срањата за кои зборуваме тука. Веројатно за настанот бил заслужен менаџерот или некој канцелариски пацов... Тоа кажано фудбалерите и спортистите треба да се посвесни за какви политички срања ги користат. Имаше примери и со тоа љгбтп логото па и со самите дресови (барем во НБА, друго слабо пратам).Овој Педро ме убедува дека со најдобра намера биле отидени заради тоа кампањата со децата и дека јас сум си правел филмови и сум смислувал чудни теории на заговор зашто сум го мразел Меси.
Затоа те тагнав да те прашам вака од прва што мислиш ако твојот клуб за кого што навиваш го видиш вака.