Антисемитизам

@Vanlok не знам дали и колку пратиш фудбал но во ситуацијава не е ни битно толку. Кажи ми вака на прва по сликава што би помислил за твојот омилен клуб ако ги видиш со ваква слика во јавност ?
„Ватафак!“ и/или „Што кој кyp бараат да се сликаат со кечиња на глава“?

„Ватафак!“ и/или „Што кој кyp бараат да се сликаат со кечиња на глава“?
Тоа е муабетот што го правев со овој Педро што ме тагнал.
Прво ја виде ли сподобата со шеширон на глава. Одма у фацата стаорска му се приметува дека нема чесни намери.
Иначе се сликале 2013 год по повод некоја кампања на уницеф за помош децата во Израел и Палестина.
Но тотално не ми е јасно кои и зошто ги натерал да го лигават ѕидот со кечиња на глава. А и чисто се сомневам дека биле за некаква си кампања туку дека под маската на кампањата биле да се запишат у листата на добрите гојими.
Овој Педро ме убедува дека со најдобра намера биле отидени заради тоа кампањата со децата и дека јас сум си правел филмови и сум смислувал чудни теории на заговор зашто сум го мразел Меси.

Затоа те тагнав да те прашам вака од прва што мислиш ако твојот клуб за кого што навиваш го видиш вака.

Moe mislenje e deka u posledno vreme imaat oladeno so nivnata propaganda so ogled na toa sto uspeaa levicarite da gi svrtat protiv niv.
А кој ги свртел левичарите против нив?:cautious: Можда левичарите имаат некој нов спонзор?

Овој Педро ме убедува дека со најдобра намера биле отидени заради тоа кампањата со децата и дека јас сум си правел филмови и сум смислувал чудни теории на заговор зашто сум го мразел Меси.

Затоа те тагнав да те прашам вака од прва што мислиш ако твојот клуб за кого што навиваш го видиш вака.
Самите фудбалери веројатно не разбираат ни пола процент од срањата за кои зборуваме тука. Веројатно за настанот бил заслужен менаџерот или некој канцелариски пацов... Тоа кажано фудбалерите и спортистите треба да се посвесни за какви политички срања ги користат. Имаше примери и со тоа љгбтп логото па и со самите дресови (барем во НБА, друго слабо пратам).

Back
На врв Bottom